EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.9.2023  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Brother Firetribe

Brother Firetribe Liput

Brother Firetribe kattavalle syyskiertueelle!

Brother Firetribe palaa syksyllä viimein keikkalavoille kattavan kiertueen muodossa.

”Aivan mahtavaa päästä tien päälle pitkästä aikaa moikkaamaan vanhoja, ja toivottavasti myös uusia, tuttuja Band on a Mission -rundin puitteissa. Erityisen nastaa on vierailla paikoissa, missä ei olla aikaisemmin soitettu. Kesä menee uutta levyä valmistellessa ja syksyllä tärähdetään klubeihin pitämään hauskaa. Ihan parasta!”, kommentoi yhtyeen solisti Pekka Heino.

Kotimaan suurimmilta rock-klubeilta ja useiden festivaalien lavoilta tutun Brother Firetriben yli 20-vuotiseen taipaleeseen mahtuu lukuisia albumilistojen huippusijoja ja täysiä keikkasaleja läpi maan. Suursuosittu hard rock -yhtye julkaisi joulukuussa 2022 viimeisimmän singlensä ”Man on a Mission”, joka vakuutti niin fanit kuin kriitikot ympäri maan.

***

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Crimsonic sekoittaa klassista ja modernia rockia keitokseksi, jossa yhdistyvät tarttuvat melodiat, isot kertosäkeet ja timanttinen liveshow.

Bändi julkaisi elokuussa toisen albuminsa “Heartsbury”, jonka on tuottanut laajalti aiemmista töistään tunnettu Hiili Hiilesmaa (mm. HIM, Apocalyptica, Sentenced).

Albumin julkaisun jälkeen Crimsonic on keikkaillut ympäri Suomea ja saanut paljon positiivista palautetta sekä uusia seuraajia. Kiertue on vahvistanut bändin päämäärää pyrkiä jatkossa rokkaamaan myös isommille lavoille ja yleisöille.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime klo 22:00

Liput ovelta 29 €.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Facebook

Myynti loppuu 29.9.2023 21:00.