EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15.8.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Brother Apollo, Blame Me!

Brother Apollo, Blame Me! Liput

Alternative Rockin juhlaa Taiteiden yönä On The Rocksissa

Helsingissä vuonna 2022 perustettu vaihtoehtorock-yhtye Brother Apollo lisää moderniin soundiinsa nollarivaikutteita ja ripauksen nostalgiaa. Yhtye on tuore, mutta sen jäsenillä on pitkä historia kotimaisessa rockissa. Vuonna 2024 Brother Apollo osallistui Viron Euroviisukarsintoihin ensimmäisellä singlellään "Bad Boy", joka julkaistiin Warner Musicin kautta. Brother Apollon livesetti potkii kannikoita ja koskettaa syvältä – tule todistamaan tätä huikeaa show'ta Taiteiden yönä On The Rocksiin.

Lauteet kuumentaa On The Rocksin elokuisessa illassa vaihtoehtorockin tuore tuulenpuuska, Blame Me! Tämä luontevasti rockin ja metallin piirteitä yhdistelevä yhtye tempaa mukaansa ja jää päähän soimaan. Blame Me! solmi viime vuonna levytyssopimuksen saksalaisen Out Of Linen kanssa ja tästä liitosta uusin sinkku on alkukesästä julkaistu Edge of War.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 15.8.2024 19:00.