EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.10.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Brooklyn Sound: whereismike, tupe.

Brooklyn Sound: whereismike, tupe. Liput

Brooklyn Sound valtaa Semifinal-klubin!

Brooklyn Sound -tapahtumakonsepti järjestetään Tavastian Semifinal-klubilla syksyn aikana kerran kuussa perjantaisin. Ensimmäinen tapahtuma on 15.9. Brooklyn Sound -klubisarja nostaa esiin kiinnostavia, nousevia suomalaisia artisteja ja yhtyeitä eri musiikkigenreistä. Tapahtumapaikkana toimii uusien kykyjen ponnahduslautana tunnettu Semifinal-klubi (Urho Kekkosen katu 4-6). Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Brooklyn Breweryn sekä Tavastia-klubin kanssa. Ikäraja tapahtumissa on K-18.

Ensimmäiset Brooklyn Sound -kiinnitykset:
Pe 15.9. Ege Zulu
Pe 27.10. whereismike, Tupe.
Pe 24.11. emma & matilda


Suomessa Brooklyn Brewery on ollut Sinebrychoffin kumppani jo vuodesta 2006. Pohjoismaiden vanhin panimo on toteuttanut Brooklyn Sound -konseptia vuosien varrella aiemminkin hyvällä menestyksellä. Brooklyn Sound -tapahtumia on järjestetty myös USA:ssa ja Iso-Britanniassa.
”Brooklyn Sound -konsepti toimii hienosti uusien artistien ponnahduslautana ja ihmisten kohtaamispaikkana. Aikaisemmat kokemuksemme Helsingistä olivat erinomaisia ja Brooklyn Soundin comebackia on toivottu paljon – nyt sille löytyi hyvä koti ja ajoitus”, Brooklyn- brändistä Sinebrychoffilla vastaava Marisa Kursula kertoo.

WHEREISMIKE

Emoräppiä, hyperpoppia ja punkkia musiikissaan sekoittava whereismike on costeen perustaman levy-yhtiön Tuhma Musicin ensimmäinen sainaus. Haapajärveltä ponnistava monilahjakas artisti löysi musiikin pariin bänditoiminnan kautta jo 7-vuotiaana ja viisi vuotta myöhemmin hän jo tuotti ensimmäisiä kappaleitaan.

whereismike on julkaissut omakustanteisesti musiikkia jo useamman vuoden ajan. Myös Tuhma Musicin kautta hänen julkaisutahtinsa on ollut aktiivinen, ja artistilta onkin saatu jo useampi single vuoden 2023 aikana.


TUPE.

TikTokin kautta pinnalle noussut, melodista räppiä tekevä Tupe. on 22-vuotias artisti, joka aloitti musiikkiuransa vuonna 2012 AnkkaRäp-ohjelmasta. Karu Kopla-kokoonpanolla kilpailun voittanut Tupe teki musiikkia ensin muutaman vuoden isommalla porukalla, mutta alkoi työstämään soolouraansa vuonna 2015. Hän julkaisi omakustanteisesti musiikkia useamman vuoden ajan, kunnes teki levytyssopimuksen Tuhma Musicin kanssa alkuvuodesta 2023.

Musiikkiinsa Tupe on saanut aina ideoita omasta elämästään. Turkulaislähtöinen artisti haluaa kääntää elämän hyvät ja huonot asiat kappaleiksi. Oman musiikkinsa kanssa Tupe on tinkimätön, hänellä on vahva fiilis ja visio omasta tekemisestä. Valmiina on jo useampi kappale, joiden julkaisu on luvassa tänä vuonna.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 27.10.2023 20:00.