EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.4.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Brooklyn Sound: The Vantages, E. Sydänpuu & Mustat Maijat

Brooklyn Sound: The Vantages, E. Sydänpuu & Mustat Maijat Liput

Brooklyn Sound jatkuu Semifinalissa keväällä!

Brooklyn Sound -klubisarja nostaa esiin kiinnostavia, nousevia suomalaisia artisteja ja yhtyeitä eri musiikkigenreistä. Tapahtumapaikkana toimii uusien kykyjen ponnahduslautana tunnettu Semifinal(Urho Kekkosen katu 4-6). Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Brooklyn Breweryn sekä Tavastia-klubin kanssa. Ikäraja tapahtumissa on K-18.

Kevään 2024 Brooklyn Sound -kiinnitykset:
Pe 22.3. Tinyhawk & Bizzarro
La 20.4. The Vantages, E. Sydänpuu & Mustat Maijat

THE VANTAGES

Suoranaista hypeä ensijulkaisuillaan herättänyt The Vantages on rautalangasta, brittiläisestä indiestä sekä vuosituhannen taitteen goottirockista inspiraatiota ammentava rock-yhtye. Kotikaupunkinsa Helsingin underground rock-kentällä maineensa vakiinnuttanut bändi on esiintynyt mm. Helldone festivaalilla 2023.

Yhtyeen loppuvuodesta 2023 julkaistu debyytti-EP on kerännyt kansainvälistä huomiota.  Ep:n toinen single "Danger" keräsi musiikkivideoineen nopeasti yli 170 000 toistokertaa Spotifyssa ja Youtubessa. Tällä hetkellä bändi valmistautuu ensimmäisen levynsä tekoon.

E. SYDÄNPUU & MUSTAT MAIJAT

Lyhyesti E. Sydänpuu & Mustat Maijat on viisihenkinen alternative pop-rokkia 2000-luvun alun tyyliin soittava yhtye. Lapsuudessamme radiosta raikunut kitaramusa on punainen lanka, eli Herra Ylpöt, Don Huonot, Uniklubit, Stellat, Indicat ja Bratzin Rock Angelzit näin esimerkiksi. Visuaalisuus on yhtä tärkeä mitä musiikki, sillä bändit ovat enimmäkseen naapurin Maken näköisiä tätä nykyä, joten me itse tahdomme panostaa myös näyttävyyteen sekä kauneuteen. Mykkäelokuvat, sirkus, 1970-luvun drag/glam ovat yleisesti sellainen pyhä kolminaisuus. Ihmiset muutenkin rekisteröivät ensiksi sen mitä näkevät, eivätkä mitä kuulevat. Muusikot vihaavat tätä faktaa, mutta me emme ole muusikoita.

***

Suomessa Brooklyn Brewery on ollut Sinebrychoffin kumppani jo vuodesta 2006. Pohjoismaiden vanhin panimo on toteuttanut Brooklyn Sound -konseptia vuosien varrella aiemminkin hyvällä menestyksellä. Brooklyn Sound -tapahtumia on järjestetty myös USA:ssa
ja Iso-Britanniassa.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 20.4.2024 19:00.