EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.2.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Brooklyn Sound: Kiki, Tomi Saario

Brooklyn Sound: Kiki, Tomi Saario Liput

Brooklyn Sound jatkuu Semifinalissa alkuvuodesta!

Brooklyn Sound -klubisarja nostaa esiin kiinnostavia, nousevia suomalaisia artisteja ja yhtyeitä eri musiikkigenreistä. Tapahtumapaikkana toimii uusien kykyjen ponnahduslautana tunnettu Semifinal(Urho Kekkosen katu 4-6). Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Brooklyn Breweryn sekä Tavastia-klubin kanssa. Ikäraja tapahtumissa on K-18.

Alkuvuoden 2024 Brooklyn Sound -kiinnitykset:
Pe 26.1. Bad Sauna
Pe 16.2. KIKI, Tomi Saario

Upea Kiki kuuluu kotimaisen pop-musiikin kirkkaimpiin nouseviin tähtiin. Artistin vuoden 2021 lopussa julkaistu debyyttisingle 666 on ylittänyt Spotifyssa tuplaplatinalevyynkin oikeuttavan 9 miljoonan striimin rajapyykin. Kappale ylsi myös Spotifyn Top 50 -listan kärkikymmenikköön. Kikin debyyttialbumi "Intuitio" julkaistiin lokakuussa 2023. 

Tomi Saario on platinalevyjä myyvä lauluntekijä, kitaristi ja artisti. Jo tässä vaiheessa Emma-palkinnon voittanut artisti aloitti ammatillisen musiikillisen matkansa ennen pandemian alkua, kun hän jätti Suomen taakseen ja suuntasi yhteen musiikin suurimpaan pääkaupunkiin – Lontooseen.

Nyt artistilla on tähtäimessä ura myös Suomessa. Kesällä julkaistut ensimmäiset suomenkieliset singlet Q ja Kerran viikos ovat artistille tyypillisesti taidokkaita ja koskettavia kappaleita. Puhuttelevia lyriikoita sekä taidokasta soundia saatiin iloksemme lisää viime syyskuussa Päätepysäkki-singlen muodossa.


Suomessa Brooklyn Brewery on ollut Sinebrychoffin kumppani jo vuodesta 2006. Pohjoismaiden vanhin panimo on toteuttanut Brooklyn Sound -konseptia vuosien varrella aiemminkin hyvällä menestyksellä. Brooklyn Sound -tapahtumia on järjestetty myös USA:ssa
ja Iso-Britanniassa.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .