EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.11.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Brooklyn Sound: emma & matilda

Brooklyn Sound: emma & matilda Liput

Brooklyn Sound valtaa Semifinal-klubin!

Brooklyn Sound -tapahtumakonsepti järjestetään Tavastian Semifinal-klubilla syksyn aikana kerran kuussa perjantaisin. Ensimmäinen tapahtuma on 15.9. Brooklyn Sound -klubisarja nostaa esiin kiinnostavia, nousevia suomalaisia artisteja ja yhtyeitä eri musiikkigenreistä. Tapahtumapaikkana toimii uusien kykyjen ponnahduslautana tunnettu Semifinal-klubi (Urho Kekkosen katu 4-6). Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Brooklyn Breweryn sekä Tavastia-klubin kanssa. Ikäraja tapahtumissa on K-18.

Ensimmäiset Brooklyn Sound -kiinnitykset, joulukuun klubi tarkentuu myöhemmin:
Pe 15.9. Ege Zulu
Pe 27.10. whereismike, Tupe.
Pe 24.11. emma & matilda


Suomessa Brooklyn Brewery on ollut Sinebrychoffin kumppani jo vuodesta 2006. Pohjoismaiden vanhin panimo on toteuttanut Brooklyn Sound -konseptia vuosien varrella aiemminkin hyvällä menestyksellä. Brooklyn Sound -tapahtumia on järjestetty myös USA:ssa
ja Iso-Britanniassa.
”Brooklyn Sound -konsepti toimii hienosti uusien artistien ponnahduslautana ja ihmisten kohtaamispaikkana. Aikaisemmat kokemuksemme Helsingistä olivat erinomaisia ja Brooklyn Soundin comebackia on toivottu paljon – nyt sille löytyi hyvä koti ja ajoitus”, Brooklyn- brändistä Sinebrychoffilla vastaava Marisa Kursula kertoo.

EMMA & MATILDA

emma & matilda on uusi ihastuttava duo, jonka muodostavat 23-vuotiaat parhaat ystävykset Emma ja Matilda. Kaksikko luonnehtii musiikkiaan bedroom folkiksi, ja suuri osa duon kappaleista onkin tehty jommankumman makuuhuoneessa. Emma ja Matilda kirjoittavat ja laulavat, ja pääosin myös soittavat ja tuottavat kappaleensa itse. Lauluissa on vahvasti läsnä melankolia, ja kaksikko toivoo, että heidän musiikkinsa voi olla kaunis paikka kipeille asioille. Ihmissuhteet toimivat loputtomana inspiraationa Emman ja Matildan teksteille, jotka välittävät isoja tunteita pienissä lauluissa.

Duon debyytti-EP Siellä on kaikki niin ihanaa julkaistiin keväällä 2023. EP pitää sisällään esimerkiksi TikTokissa keväällä 2023 ilmiöityneen singlen Veronica.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .