EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 19.10.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Broken Shadows (USA)

Broken Shadows (USA) Liput

Broken Shadows kokoaa yhteen neljä amerikkalaisen jazzkentän valovoimaista tähteä: Tim Berne, Chris Speed, Reid Anderson ja Dave King. Saksofonistit Tim Berne ja Chris Speed ovat soittaneet yhdessä vuodesta 1992. Basisti Reid Anderson ja rumpali Dave King - kaksi kolmasosaa legendaarisesta The Bad Plus -yhtyeestä - ovat musisoineet keskenään yli 35 vuotta.

Säveltäjä-saksofonisti Ornette Colemanin äänitteen mukaan nimetty all-star -projekti kunnioittaa ja jatkaa idoliensa ja mentoriensa Ornette Colemanin, Dewey Redmanin, Charlie Hadenin ja Julius Hemphillin musiikillista perintöä.

Broken Shadows on sukulaissielujen kvartetti, jonka soitto henkii paitsi kunnioitusta sen musiikillisiin juuriin, myös pyrkimystä tehdä perinteistä eläviä tässä päivässä.


Tim Berne - alttosaksofoni
Chris Speed - tenorisaksofoni
Reid Anderson - basso
Dave King - rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 19.10.2021 18:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot