EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 2. - Ti 9.11.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Karanteeniteatteri: Broken Hearts Club

Karanteeniteatteri: Broken Hearts Club Liput

Musiikkiteatteriesitys Broken Hearts Club ei ole yksi yhtenäinen kertomus, vaan kohtauksia elämästä. Se kulkee käänteisessä aikakäsityksessä episodimaisesti alkaen rakkauden loppumisesta, kulkien käännekohtien kautta ensirakastumisen huumaavaan tunteeseen. Tarinoita siivittävät ikoniset rakkauslaulut uusin sovituksin.

Se tulee suoraan katsojan luo, tarinankerronnallisesti, ilman neljättä seinää.

Käsikirjoitustyön pohjana ja inspiraationa ovat toimineet anonyymin nettikyselyn kautta kerätyt tarinat parisuhteiden kulminaatiopisteistä, vaikeuksista ja voitoista. Tunnelmat vaihtelevat katkerasta tilityksestä naseviin kiteytyksiin ja noloista, humoristisista tilanteita syvään suruun. Rakkauden ja luopumisen muisteloihin on helppo samastua, ja niin katsojakin liittyy osaksi yhteistä tarinaa.

Me kaikki osaamme määritellä kohdan, jossa suhde muuttui peruuttamattomasti - joko parempaan tai kohti vääjäämätöntä eroa. Se maitopurkki jäi pöydälle viimeisen kerran.

Broken Hearts Club tarjoaa samaistumispinnan jokaiselle, joka on joskus ollut rakastunut.

LAVALLA: Elina Aalto, Tuomas Hautala, Aleksi Kaufmann, Sonja Sorvola
KÄSIKIRJOITUS
: Elina Aalto, Sonja Sorvola
OHJAUS
: Anna Veijalainen
MUSIIKIN
SOVITUS: Tuomas Hautala, Aleksi Kaufmann, Sonja Sorvola
VALO- JA ÄÄNISUUNNITTELU: Hannu Huhtala
VALOKUVAT
: Heidi Bergström

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Esityksen kesto: 1h 45min (sis. väliaikaa)

Katsomoon myydään rajattu määrä lippuja turvavälein. Katsomoon saattaa kuulua striimauksesta johtuvia ylimääräisiä ääniä.

Stream-lippu

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Voit osallistua tapahtumaan live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 2.11.2021 klo 18:45, ja esitys alkaa klo 19:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 2.11.2021 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 9.11.2021 23:59 asti.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Karanteeniteatteri