EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.3.2020  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Brindamos Flamenco: Elena Ollero, Elena Morales, Otso Krunasta (lasten ja nuorten näytös)

Brindamos Flamenco: Elena Ollero, Elena Morales, Otso Krunasta (lasten ja nuorten näytös) Liput

BRINDAMOS FLAMENCO -klubilla nähdään jälleen maaliskuussa ajankohtaista ja mielenkiintoista flamencoa Espanjasta. Esikoisteoksena jälkeen urallaan kovassa nosteessa oleva tanssija Elena Ollero saapuu Helsinkiin yhdessä supertähtien rinnalla esiintyvän laulaja Elena Moralesin kanssa. Illan säestää BRINDAMOS FLAMENCON luottokitaristi Otso Krunasta.

Suositut lasten ja nuorten näytökset ovat nyt avoimessa myynnissä.    

ELENA OLLERO

Persoonallisesta naisellisesta tyylistään tunnettu nuori sevillalainen on nykyisin tuttu näky kaikissa Madridin legendaarisissa tablaoissa, kuten Las Carboneras, Café de Chinitas, Villarosa, Ziryab jne. Kilpailumenestyksen (Concurso de baile del Tablao Villarrosa de Madrid) jälkeen hän on kiertänyt mm. Kolumbiassa, Japanissa ja Kreikassa. Vuosi sitten sai ensi-iltansa hänen esikoisteoksensa "Alma", joka saavutti suuren suosion ja tämä viimeistään nosti hänen nimensä Espanjan flamencokentän huulille. 

ELENA MORALES

Córdobassa syntynyt Elena aloitti flamencon opiskelun tanssijana. Laulajaksi siirryttyään hän opiskeli stipendiaattina Fundación Cristina Heerenissä ja on sittemmin valmistunut Sevillan ja Madridin konservatorioista. Elena on laulanut lukuisissa tablaoissa Sevillassa, Barcelonassa ja Madridissa. Viimevuosina hän on esiintynyt flamencon supertähtien rinnalla heidän kotimaisilla ja kansainvälisillä kiertueilla.

OTSO KRUNASTA

Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

brindamosflamenco.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Ovet klo 17:30
Showtime 18:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Näytöksessä on matalampi äänentaso. Tapahtumaan voivat osallistua kaiken ikäiset lapset, nuorimmat aikuisen seurassa. Esityksen kesto on n. 35 min. Liput ovat numeroimattomia ja lasten liikkuminen tai äänet eivät häiritse esityksen kulkua. Lastenlipun ikäraja on 18 vuotta. Ryhmäalennuksia voi kysyä sähköpostitse brindamos@brindamosflamenco.com.

Myynti loppuu 14.3.2020 17:30.