EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 5.9.2020  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Brindamos Flamenco (lasten ja nuorten näytös)

Brindamos Flamenco (lasten ja nuorten näytös) Liput

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Sekä maaliskuulle että toukokuulle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 15.7.2020 mennessä.

_________________

BRINDAMOS FLAMENCO Lasten ja nuorten näytös LA 5.9. klo 18

BRINDAMOS FLAMENCO -klubin yhteydessä järjestetään lasten ja nuorten näytös klo 18. Tarkemmat esiintyjätiedot julkaistaan myöhemmin.

Näytöksessä on illan klubia matalampi äänentaso ja niihin voi osallistua kaiken ikäiset lapset, nuorimmat aikuisen seurassa. Tämän esityksen kesto on n. 35 min. Liput ovat numeroimattomia ja lasten liikkuminen tai äänet eivät häiritse esityksen kulkua. Lastenlipun ikäraja on 18 vuotta. Ryhmäalennuksia voi kysyä sähköpostitse brindamos@brindamosflamenco.com.

 

brindamosflamenco.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Ovet klo 17:30
Showtime 18:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Näytöksessä on matalampi äänentaso. Tapahtumaan voivat osallistua kaiken ikäiset lapset, nuorimmat aikuisen seurassa. Esityksen kesto on n. 35 min. Liput ovat numeroimattomia ja lasten liikkuminen tai äänet eivät häiritse esityksen kulkua. Lastenlipun ikäraja on 18 vuotta. Ryhmäalennuksia voi kysyä sähköpostitse brindamos@brindamosflamenco.com.

Myynti loppuu 5.9.2020 17:30.