EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.3.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

BRINDAMOS FLAMENCO: Gonzalo Quintero, Silvia Reina, Otso Krunasta

BRINDAMOS FLAMENCO: Gonzalo Quintero, Silvia Reina, Otso Krunasta Liput

BRINDAMOS FLAMENCO

Gonzalo Quintero, Silvia Reina, Otso Krunasta

BRINDAMOS FLAMENCO –kollektiivi juhlii kymmenettä toimintavuottaan 2023. Vakaan aseman saavuttaneet nimikkoklubit ovat vuosien varrella esitelleet monipuolisen kattauksen espanjalaisen ammattilaiskentän ajankohtaisia ja tuoreita kärkinimiä.

Vuoden 2023 klubit aloitetaan puhtaalla huikeudella, kun vieraaksi saapuu virtuoottisen tekniikan ja rikkaan tulkinnan ruumiillistuma Gonzalo Quintero. Tukena hänellä on Espanjan televisiostakin tuttu laulaja Silvia Reina sekä kitaristi Otso Krunasta. Esiintymisten yhteydessä järjestetään myös mestarikurssit.

Edellinen klubi myytiin ennakkoon loppuun, joten lippu kannattaa hankkia ajoissa!

***
GONZALO QUINTERO
Gonzalo Quintero on tunnettu laajasta repertuaaristaan, virtuoottisesta teknisestä tasostaan sekä rikkaasta tulkinnastaan. Hänen tanssistaan välittyy flamencon tulisuus ja sielukkuus. Gonzalo on opiskellut tanssia monipuolisesti aina balettia, boleroa ja nykytanssia myöten. Hän on valmistunut tanssijaksi Sevillan konservatoriosta ja voittanut lukuisia kilpailuja niin tanssijana kuin koreografina. Tällä hetkellä Gonzalo Quintero toimii omaa nimeään kantavan compañian johtajana, tanssii Adela Campallon compañiassa sekä monissa Sevillan tablaoissa.

SILVIA REINA
Sukupolvensa lupaavimpiin laulajiin kuuluva ja lukuisia palkintoja voittanut Silvia Reina on tuttu nimi espanjan suurilla festivaaleilla sekä Espanjan televisiosta. Hän on opiskellut Fundación Cristina Heerenin maineikkaalla laululinjalla. Vahvat Jerezin ja Trianan juuret omaava Silvia Reina on tunnettu myös panoksestaan flamencon avulla tehtävään syrjäytymistä estävään hyväntekeväisyystyöhön. Tällä hetkellä hän esiintyy monissa Sevillan tabaloissa.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

brindamosflamenco.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

K-18 (alaikäiset huoltajan seurassa)

Ovelta (mikäli lippuja jäljellä):

Istumapaikka 40 € / Pöytäpaikka 50 € / Tukilippu 60 €

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruokaa Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17-21.30. ja baari 02 asti.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella. Vain korttimaksu.

Lippujen varausaika 2 päivää.