EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.7.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Brindamos Flamenco: Azahara Herrera, Cristina Soler, Otso Krunasta

Brindamos Flamenco: Azahara Herrera, Cristina Soler, Otso Krunasta Liput

Odotetut BRINDAMOS FLAMENCO -klubit palaavat vihdoin pitkältä tauolta. Vieraiksi saapuvat eleganssin naisellisuuden ja voimakkaat koputukset yhdistävä tanssija Azahara Herrera, sekä hiljattain ensimmäisen soololevynsä julkaissut laulaja Cristina Soler. Illan säestää tuttuun tapaan kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta. Liput klubille kannattaa ostaa ajoissa, sillä kokoonpanon edellisellä Suomen-vierailulla liput myytiin loppuun.

AZAHARA HERRERA
Azahara on syntynyt Almeríassa, jossa hän aloitti tanssimisen jo 3-vuotiaana. Monipuolisesti kouluttautunut tanssija on valmistunut Maria de Avila -korkeakoulusta Madridista ja on tanssinut Espanjan arvostetuimmissa tablaoissa. Hän on uransa aikana ollut kiertueilla Espanjan lisäksi mm. Japanissa, Koreassa, Itävallassa ja Israelissa. Monipuolisuudesta ja näyttävästä kehonkielestä tunnettu Azahara on tanssinut myös mm. Espanjan kansallisbaletin johtajana tunnetun Elvira Andrésin teoksessa “Mujeres”. Tällä hetkellä Azahara valmistelee omaa teostaan juur

CRISTINA SOLER
Huelvassa kasvanut Cristina on voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja. Hän on laulanut Madridin legendaarisissa tablaoissa, kuten Café de Chinitas ja Teatro Flamenco de Madrid. Cristinan ensimmäinen soololevy “Mar de Cobre” julkaistiin 2021. Levyllä vierailee flamencon nuoren sukupolven palkittuja supertähtiä, kuten Rosario La Tremendita, Javier Conde ja Rocío Márquez.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut vuonna 2011 Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa. Parhaillaan hän työstää kollektiivin ensimmäistä yhteistä äänitettä.

Lisätietoa klubeista, flamencon opetuksesta ja podcasteista:
www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
www.instagram.com/brindamosflamenco

brindamosflamenco.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Tapahtuman ikäraja K18, alaikäiset huoltajan seurassa.

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruoka vintille Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17:00-21:30 ja baari 02:00 asti.