EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.3.2020  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Brindamos Flamenco: Elena Ollero, Elena Morales, Otso Krunasta

Brindamos Flamenco: Elena Ollero, Elena Morales, Otso Krunasta Liput

BRINDAMOS FLAMENCO -klubilla nähdään jälleen maaliskuussa ajankohtaista ja mielenkiintoista flamencoa Espanjasta. Esikoisteoksena jälkeen urallaan kovassa nosteessa oleva tanssija Elena Ollero saapuu Helsinkiin yhdessä supertähtien rinnalla esiintyvän laulaja Elena Moralesin kanssa. Illan säestää BRINDAMOS FLAMENCON luottokitaristi Otso Krunasta.

Edellinen klubi myytiin loppuun jos ennakkoon, lippu kannattaa siis hankkia ajoissa!    

ELENA OLLERO

Persoonallisesta naisellisesta tyylistään tunnettu nuori sevillalainen on nykyisin tuttu näky kaikissa Madridin legendaarisissa tablaoissa, kuten Las Carboneras, Café de Chinitas, Villarosa, Ziryab jne. Kilpailumenestyksen (Concurso de baile del Tablao Villarrosa de Madrid) jälkeen hän on kiertänyt mm. Kolumbiassa, Japanissa ja Kreikassa. Vuosi sitten sai ensi-iltansa hänen esikoisteoksensa "Alma", joka saavutti suuren suosion ja tämä viimeistään nosti hänen nimensä Espanjan flamencokentän huulille. 

ELENA MORALES

Córdobassa syntynyt Elena aloitti flamencon opiskelun tanssijana. Laulajaksi siirryttyään hän opiskeli stipendiaattina Fundación Cristina Heerenissä ja on sittemmin valmistunut Sevillan ja Madridin konservatorioista. Elena on laulanut lukuisissa tablaoissa Sevillassa, Barcelonassa ja Madridissa. Viimevuosina hän on esiintynyt flamencon supertähtien rinnalla heidän kotimaisilla ja kansainvälisillä kiertueilla.

OTSO KRUNASTA

Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa. 

brindamosflamenco.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja myös ovelta, jos jäljellä:
Istumapaikka ovelta 29 €
Pöytäpaikka ovelta 39 €
Kannatuslippu ovelta 50 €

Tapahtuman ikäraja K-18, alaikäiset huoltajan seurassa.

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruoka Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17:00-21:30 ja baari 02:00 asti.

Myynti loppuu 14.3.2020 19:30.