EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.5.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Brindamos Flamenco: Carmela Riqueni, Silvia Reina, Otso Krunasta

Brindamos Flamenco: Carmela Riqueni, Silvia Reina, Otso Krunasta Liput

BRINDAMOS FLAMENCON kevätkauden 2019 huipentavalla klubilla esiintyy legendaariseen flamencosukuun kuuluva sevillalainen tanssija Carmela Riqueni, sukupolvensa lupaavimpiin laulajiin kuuluva Silvia Reina ja kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta. Edelliset klubit ovat olleet loppuunmyytyjä, joten liput kannatta hankkia heti. 

CARMELA RIQUENI
Trianassa syntynyt Carmela kuuluu legendaariseen sevillalaiseen Riquenien flamencosukuun. Hänen setänsä on flamencon supertähti, kitaristi Rafael Riqueni. Suvulta saadun opin lisäksi hän on opiskellut stipendiaattina Fundación Cristina Heerenissä. Carmela on esiintynyt lukuisissa espanjan legendaarisissa tablaoissa, teattereissa, festivaaleilla ja televisiossa. Tällä hetkellä hän opettaa Flamencos por el Mundo koulussa Sevillassa.

SILVIA REINA
Sukupolvensa lupaavimpiin laulajiin kuuluva ja lukuisia palkintoja voittanut Silvia Reina on tuttu nimi espanjan suurilla festivaaleilla. Hän on opiskellut Fundación Cristina Heerenin maineikkaalla laululinjalla. Vahvat Jerezin ja Trianan juuret omaava Silvia Reina on tunnettu myös vahvasta osallistumisestaan flamencon avulla tehtävään syrjäytymistä estävään hyväntekeväisyystyöhön. Tällä hetkellä hän opettaa José Manuel Ortegan Arte & Flamenco koulussa.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

brindamosflamenco.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja myös ovelta, jos jäljellä:
Istumapaikka ovelta 29 €
Pöytäpaikka ovelta 39 €
Kannatuslippu ovelta 50 €

Tapahtuman ikäraja K18, alaikäiset huoltajan seurassa.

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruoka vintille Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17:00-21:30 ja baari 02:00 asti.