EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 26.10.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Brindamos Flamenco: Tamara Lucio, Maria Portillo, Otso Krunasta

Brindamos Flamenco: Tamara Lucio, Maria Portillo, Otso Krunasta Liput

Kansainvälisen BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin legendaariset klubi-illat jatkuvat Korjaamolla. Lokakuussa toteutetaan yleisön pitkäaikainen toive, kun vieraiksi saapuvat vuosien tauon jälkeen nuoret huiput Sevillasta, tanssija Tamara Lucio ja laulaja Maria Portillo. Illan säestää kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta. Liput kannattaa hankkia ajoissa, sillä kokoonpanon edellinen esiintyminen myytiin loppuun nopeasti.

TAMARA LUCIO
Sevillassa syntyneen Tamara Lucion ensimmäinen voitto tanssikilpailuissa on vuodelta 2004, tuorein toukokuulta 2016 (Peña La Rivera de Guillena). Tamara tanssii mm. El Callejón del Embrujo ja Casa de la Memoria -tablaoissa sekä toimii tanssin ja compáksen opettajana Fundación Cristina Heerenissä.

MARIA PORTILLO
Maria alkoi esiintyä julkisesti vuonna 2000 erilaisissa fiestoissa. 2013-2014 Maria osallistui moniin arvostettuihin laulukilpailuihin, joissa hän saavutti 8 finaalipaikka ja 3 voittoa (mm. Concurso de cante flamenco de la peña de Fosforito de Madrid 2013). Monipuolisena tulkitsijana tunnettu Maria nähtiin vuonna 2019 Espanjan Voicessa. Tällä hetkellä hän opettaa Fundación Cristina Heerenissä ja opiskelee Sevillan konservatoriossa.

OTSO KRUNASTA
Kollektiivin suomalaisjäsen on ammentanut oppinsa Sevillassa. Fundación Cristina Heerenistä kitaristiksi valmistunut Otso on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin todellisten huippujen kanssa Andaluciassa. 

www.brindamosflamenco.com

brindamosflamenco.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja myös ovelta, jos jäljellä:
Istumapaikka ovelta 29 €
Pöytäpaikka ovelta 39 €
Kannatuslippu ovelta 50 €

Tapahtuman ikäraja K-18, alaikäiset huoltajan seurassa.

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruoka Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17:00-21:30 ja baari 02:00 asti.