EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 31.8.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Brindamos Flamenco: Manuela Barrios, Lidia Montero, Otso Krunasta

Brindamos Flamenco: Manuela Barrios, Lidia Montero, Otso Krunasta Liput

BRINDAMOS FLAMENCO -klubien syyskausi 2019 aloitetaan tulisesti Sevillan kärkikaartilla. Tanssija Manuela Barrios loihtii lavalle maagisen vahvaa energiaa ja rytmiikkaa. Lidia Montero on puolestaan klubeilla nähdyistä laulajista palkituin. Illan säestää tuttuun tapaan kitaristi Otso Krunasta. Kollektiivin kurssitarjonta löytyy osoitteesta www.brindamosflamenco.com.

MANUELA BARRIOS
Perussa syntynyt Manuela muutti 19 vuotiaana opiskelemaan Sevillaan ja valmistui Fundación Cristina Heerenistä erinomaisin arvosanoin. Hänet on palkittu kahdessa Espanjan arvostetuimmassa flamencokilpailussa. Manuela on esiintynyt kuuluisimmissa tablaoissa Espanjassa ja hänen sooloteoksiaan on nähty ympäri maailmaa. Manuela opetti yli 15 vuotta Fundación Cristina Heerenissä ja hän on kouluttanut mm. kokonaisen sukupolven palmeroita. Kesällä 2019 hän on esiintynyt mm. Venäjällä ja Kiinassa sekä opettanut Alicia Márquezin studiolla Sevillassa.  

LIDIA MONTERO
Lidia valmistui 18-vuotiaana Fundación Cristina Heerenistä 2005 ja on sen jälkeen toiminut opettajana entisessä opinahjossaan. Hänet on palkittu yli 20 kertaa arvostetuissa kilpaluissa. Nopeista melismoistaan, lyyrisestä tyylistään sekä koskettavasta esiintymisestään tunnettu Lidia on todellinen flamencolaulun ja tekniikan tietopankki. Hän on hiljattain tehnyt yhteistyötä mm. flamencon supertähden, David Dorantesin kanssa. 

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

brindamosflamenco.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja myös ovelta, jos jäljellä:
Istumapaikka ovelta 29 €
Pöytäpaikka ovelta 39 €
Kannatuslippu ovelta 50 €

Tapahtuman ikäraja K18, alaikäiset huoltajan seurassa.

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruoka Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17:00-21:30 ja baari 02:00 asti.