EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22.4.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Brian & Helvetin Peruna (Levyjulkkarit) + Special Guests

Brian & Helvetin Peruna (Levyjulkkarit) + Special Guests Liput


Kulttiyhtye Brian & Helvetin Peruna soittaa kauan odotetun toisen albuminsa julkaisukonsertin Semifinalissa lauantaina 22. huhtikuuta. Samalla vietetään yhtyeen perustajajäsenten Kata Laakson ja Miro Palokallion ystävystymisen kymmenvuotisjuhlia, sekä Palokallion 30-vuotissyntymäpäivää, jonka kunniaksi vaihtelevista vierailijoista koostuva lämmittelykokoonpano esittää hänen eri yhtyeidensä musiikkia vuosien varrelta. Myös Brian & Helvetin Perunan keikalla nähdään kattava kattaus yhtyeen keikoilta ennestään tuttuja sekä aivan uusia basisteja ja rumpaleita.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 22.4.2023 19:00.