EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.1.2019  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Brädi

Brädi Liput

Ladataan…

Lahtelainen rap/hiphop-artisti Brädi on luonut itselleen pitkän ja menestyksekkään uran julkaisten upeasti menestyneitä singlejä ja kolme sooloalbumia. Artistin singlet "Lämpöö", "Hätähuuto", "Kombo" ja "Saturnus" ovat striimanneet platinaa, sekä "Uimaan" ja viimeisin singlejulkaisu "Nelostie" kultaa. Brädin sooloalbumeista "Repullinen Hiittiä" julkaistiin vuonna 2010, kultaa myynyt "Näis Kengis" vuonna 2012 ja viimeisin albumi "III" vuonna 2014. Parhaillaan neljättä albumiaan työstävän artistin kappaleita on striimattu Spotifyssä jo huimat 40 miljoonaa kertaa.

Ystävällisenä ja sosiaalisena kansanmiehenä tunnettu Brädi on parhaimmillaan livenä, ja rakastaa mennä sinne, missä ne oikeat fanit ovat, tavallisen kansan keskelle. Miehen motto kuuluukin: "Vaikutuksen voit tehä kaukaakin - mut vaikuttaakses on mentävä ihmistä lähelle."

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 12 €, S-Etukortilla 10 €