EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ti 5.10.2021  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Bowie Starman

Bowie Starman Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

Halutessasi voit myös palauttaa lippusi tai vaihtaa sen Loud'n Liven tai Tiketin lahjakorttiin 10.9.2020 mennessä: www.tiketti.fi/palautalippuja

Loud'n Live tulee julkaisemaan syksylle 2020 ja talvelle 2021 n. 60 uutta konserttia ja tapahtumaa joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna. Voit myös päivittää lippusi toiseen Loud'n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan ilmoittamalla Tikettiin lippunumerosi ja yhteystietosi. Lipun vaihdosta / päivityksestä veloitetaan 5e päivitysmaksu sekä mahdollinen lipunhintojen erotus.

_______________________

BOWIE STARMAN - Liput & info

David Bowien kitaristin Gerry Leonardin tähdittämä Bowie Starman -konsertti kuullaan Suomessa tänä keväänä, kun Bowien unohtumattomat biisit täyttävät Helsingin Kulttuuritalon 5.10.2021.

Bowie Starman -konsertit vievät kuulijat musiikilliselle matkalle läpi David Bowien uskomattoman uran. Omalla tasollaan operoinut monimuotoinen artisti jätti perinnön, joka herää henkiin niin lähellä alkuperäistä toteutusta kuin se on vain nykypäivänä mahdollista.

Kattavissa illoissa päästään matkaamaan David Bowien musiikin kanssa aina vuodesta 1962 hänen viimeisimpiin vuosiinsa, ja konserttien kivijalan muuraa iso nippu Bowien tuotannon helmiä aina "Let's Dancesta" "China Girliin" ja "Life On Marsista" "Ashes To Ashes" -hittiin.

Esimakua konserteista voi katsoa täältä.

***

Kiertue on jo nyt kerännyt ylistäviä arvioita ympäri maailman, ja Bowien läheiset ovat kehuneet esityksen kunnioittavan edesmennyttä musiikillista taituria täydellisesti:

"Mahtava soundi, joka auttaa pitämään Bowien soundin edelleen elossa", David Bowien basistina vuosivälillä toiminut 1983-1987 Carmine Rojas luonnehtii.

"Lähin mahdollinen aito Bowie-kokemus. David olisi rakastanut heitä", Bowien HERO: David Bowie -kirjan kirjoittaja Lesley-Ann Jones puolestaan toteaa.

David Bowie

Brixtonissa syntynyt David Bowie aloitti musiikillisen uransa vain 15-vuotiaana, joten kattavasta tuotannosta on myös ollut mistä valita. Yli 140 miljoonan albumin myynnillään hän on edelleen yksi maailman menestyneimpiä muusikoita. Bowie ehti saavuttaa yksinomaan Iso-Britanniassa yhdeksän platinalevyä, 11 kultalevyä sekä kahdeksan hopeaa. Yhdysvalloista kantautui kotiin viisi platinaa ja yhdeksän kultalevyä - unohtamatta omaa tähteä Hollywoodin kuuluisalla Walk of Famella. Bowie julkaisi viimeisimmän "Blackstar"-albuminsa juuri ennen menehtymistään syöpään vuonna 2016.

www.loudnlive.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00