EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 14.5.2020  /  45 Special  /  Oulu

Bottlecap (SWE)

Bottlecap (SWE) Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt. 

Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä. Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palatuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat. 

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

______________________

Action rock -trio Bottlecap Suomeen minikiertueelle toukokuussa!

Göteborgilaisyhtye nähdään parin kuukauden päästä Oulussa, Tampereella sekä Helsingissä.

Ruotsalainen action rock -yhtye Bottlecap saapuu jälleen Suomeen, tällä kertaa kolmen keikan minirundille. Viimeksi vuonna 2018 Suomessa vieraillut bändi nähdään torstaina 14.5 Oulussa, perjantaina 15.5 Tampereella ja lauantaina 16.5 Helsingissä. Keikkojen lämmittelybändit ilmoitetaan pian.

Villistä liveshowstaan tunnettu Bottlecap julkaisi tammikuun lopussa viimeisimmän singlensä Don't Talk to Me, ja biisin video ilmestyy tämän viikon lauantaina. Bottlecap on kerennyt viedä äkäistä rockiaan maailmalle jo yli viidensadan keikan verran, aina Australiaa ja Meksikoa myöten, joten keikkakunnon pitäisi olla hurja myös toukokuussa!

 

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 21:00