EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.9.2018  /  Storyville  /  Helsinki

Boppin' Pete 3 ja Pete Boy Rock 'n' Roll Trio

Boppin' Pete 3 ja Pete Boy Rock 'n' Roll Trio Liput
Takaisin

Ladataan…

BOPPIN' PETE 3

Laulaja-kitaristi Boppin' Pete Näsman on suomalaisen rockabillyn ehta legenda, joka paranee vanhetessaan. Pete on aina ollut arvostettu tyylitajustaan ja mustan musiikin vaikutteiden sulattamisesta tyylilajiin. Lauluäänen karhentuminen ja tulkinnan syventyminen ovat viime vuosina herättäneet positiivista huomiota ja kysyntää. Pitkään uraan mahtuu Rokkidiggari-elokuvaa (1981), Levyraadin voittoa (1988), kiitettyjä kokoonpanoja Boppin' Pete Trion rebel-rockabillystä Relicsin doowopiin. Boppin' Pete 3 on 2009 livetoimintaan lanseerattu iskuryhmä, jonka LP/CD Dorkabilly ilmestyi Bluelight-levymerkillä 2012. Livesetissä kuullaan Peten hitit vuosikymmenten varrelta "Feudin' Boogiesta" alkaen. Kontrabassoa soittaa Mika Railo, rumpuja Slim Salminen.

PETE BOY ROCK 'N' ROLL TRIO
Pete Boy Rock 'n' Roll Trio on ammattilaisilla lanseerattu iskuryhmä livemusaa varten, jonka tyylinä on perinteinen 50's rock & roll. Tehotrion ohjelmistossa liikutaan harvemmin livenä kuultujen Gene Vincentin biisien äärellä muita merkittäviä aikalaisia unohtamatta ja juuri se tekeekin ryhmästä ainutlaatuisen juuri Suomessa. Bändin eläväinen, tyylikäs ja napakka soitto on kaikunut niin kesäisillä rootsristeilyillä kuten myös kotimaan 50's festareiden kautta omilla keikoillaan.

Petteri Salmi - kitara & laulu / Mika Railo - kontrabasso / Petteri Määttänen - rummut

www.storyville.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 23:00-04:00

23:00 Boppin' Pete 3 ja Pete Boy Rock 'n' Roll Trio 

Ennakkolippu edellyttää saapumista ennen klo 23:00. Lipulla pääsee sisään klo 23:00 jälkeenkin, mutta ei jonon ohi.