EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.8.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Boneyard, Rock-Criminals

Boneyard, Rock-Criminals Liput

BONEYARD

Boneyard on pääkaupunkiseudun keskiössä syntynyt rock yhtye, joka perinteitä kunnioittaen pohjautuu isoon saundiin, tarttuviin riffeihin ja energiseen live-esiintymiseen, unohtamatta elämän ylä- ja alamäkiä läpileikkaavia sanoituksia tunnelmallisilla laulumelodioilla.

Boneyard vangitsee yleisön mukaansa ja saa varmasti päät heilumaan, sekä jalat tamppaamaan.


ROCK-CRIMINALS

Rock-Criminals on vuonna 2011 perustettu haminalaislähtöinen rock-yhtye, joka on esiintynyt vuosien aikana ympäri Suomea ja lämmitellyt muun muassa Pelle Miljoona OY:n ja Sami Yaffan kiertueilla.

Bändi on tehnyt musiikkia yhdessä myös Michael Monroen kanssa,
johon yhtye tutustui osallistuttuaan vuonna 2018 X Factor Suomi-ohjelmaan.

Bändi on kerännyt erityisesti suosiota nuorison keskuudessa esimerkiksi TikTok-palvelussa. Bändin solistilla on siellä seuraajia yli 30 000.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 5.8.2023 19:00.