EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.9.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Bokassa (NOR), Planet Of Zeus (GRE)

Bokassa (NOR), Planet Of Zeus (GRE) Liput

TUSKALIVE: BOKASSA JA PLANET OF ZEUS SUOMEN KEIKOILLE SYYSKUUSSA

Norjan popahtavan tarttuvasti vyöryvä stoner-helmi Bokassa sekä kreikkalainen riffijumala Planet Of Zeus saapuvat Suomeen kahdelle keikalle syyskuun alussa. Perjantaina 2. syyskuuta kaksikko nähdään Helsingin On The Rocksissa ja seuraavana päivänä rokki soi Jyväskylän Lutakossa.

Stoner rockia ja metallia natsaaviin punk rock -kertosäkeisiin yhdistelevä Bokassa sai lentävän lähdön uralleen, kun Lars Ulrich omakätisesti valitsi bändin Metallican lämppäriksi debyyttialbumin ”Divide & Conquer” perusteella. Bokassa lunasti lupaukset ja on tykitellyt menemään suuren yleisön tietoisuuteen tunnustusta ja palkintoja keräten. Bändin tuorein julkaisu on hävyttömän tarttuva ”Molotov Rocktail” -kolmosalbumi.

Perinteikästä jyrää toimittava kreikkalainen Planet Of Zeus on kairannut riffiuraa jo parinkymmenen vuoden ja kolmen täyspitkän albumin verran. Helleenien tarkka ulosanti vie kuulijan polveilevalle äänimatkalle käyden läpi rockin kulmakivia AC/DC:stä Lynyrd Skynyrdin kautta Clutchiin.

www.bokassaband.com
www.planetofzeus.gr

www.tuska.fi/tuskalive
www.greybeard.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 2.9.2022 20:00.