EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23.10.2020  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Bodom After Midnight

Bodom After Midnight Liput

BODOM AFTER MIDNIGHT

Kun kymmenen levyä julkaissut, maailmaa pitkään yhdessä kiertänyt, vuonna 1993 perustettu Children Of Bodom lopetti toimintansa Helsingin jäähallin konsertin jälkeen joulukuussa 2019, oli Alexi Laiho uuden haasteen edessä. Mitä tässä haastavassa tilanteessa teki kitaristi, biisinikkari ja bändiliideri, joka on rankattu useiden musiikkijulkaisujen asiantuntija- ja lukijaäänestyksissä planeetan parhaaksi metallikitaristiksi? Espoossa 1979 syntynyt sisupussi pyyhkäisi pölyt olkapäiltään ja käynnisti koneet. Uusi kokoonpano tai kuolema!

Mukaansa Laiho sai kitaristi Daniel Freybergin, jolle sitoutuminen maailmanlaajuisesti toimivaan yhtyeeseen ei edelleenkään tuottanut ongelmia. Enää puuttui rumpali, basisti ja kosketinsoittaja. Vaihtoehtoja oli useita, mutta ratkaisun kanssa ei voinut hätiköidä, sillä valintojen piti osua kerrasta oikeaan. Näitä asioita Laiho puntaroi paitsi yksin, myös Freybergin kanssa. Lopulta
palaset loksahtivat paikoilleen. Myös nimi orkesterin uudelle versiolle löytyi oikeastaan kuin itsestään, omasta historiasta.
Mukaan saatiin jo ennestään tutut, maailmallakin mainetta niittäneet lahjakkuudet: Rumpaliksi Paradise Lostissa vuodesta 2015 soittanut Waltteri Väyrynen ja basson varteen Santa Cruzista tuttu Mitja Toivonen. Kokoonpanon täydentää kiertuejäsenen ominaisuudessa kosketinsoittaja Lauri Salomaa.

Tämä uusi bändi kantaa nimeä Bodom After Midnight ja sen lavadebyytti koittaa Seinäjoen Rytmikorjaamolla 23.10.2020.

Rytmikorjaamo: Facebook | Instagram | Twitter

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:30

Huom! Keikka on aikaistunut.

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Turvallisuus

Olemme tehostaneet hygienia- ja turvallisuustoimia. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Oma maski kannattaa siis ottaa mukaan tai tarvittaessa ostaa paikan päältä (2 €/kpl).

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi:

  • Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta
  • Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
  • Suosittelemme maskin käyttöä.
  • Nauti elävästä musiikista!

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä, tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi