EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4.10.2019  /  Suvilahti TBA  /  Helsinki

Bobby Oroza

Bobby Oroza Liput

Helsinkiläinen soul-laulaja Bobby Oroza on niittänyt maailmallakin mainetta viimeistään toukokuussa julkaistun huikean This Love -ensialbumin myötä. Keikkaa ja tilausta suomalaiselle retrosoulille on riittänyt ulkomailla siinä määrin, että virallista levyjulkaisukeikkaa päästään Suomessa kuulemaan vasta nyt perjantaina 4.10. Suvilahti TBA:ssa, Helsingissä. Mutta mikäpä sen parempaa, sillä ennen tätä odottamaansa juhlahetkeä bändi halusi hioa settinsä viimeisen päälle valmiiksi lähtölaukauksena alkavalle Euroopan-kiertueelle!

Bobby Orozan maailmanvalloitus lähti oikeastaan liikkeelle jo This Love -singlen merkeissä muutama vuosi sitten. Taustalla on Timmion Recordsin housebändinä toiminut Cold Diamond & Mink, jonka muusikot ovat tuttuja esimerkiksi The Soul Investigatorsista. Sinkkubiisi päätyi myös amerikkalaisen, kesällä Flow'ssakin esiintyneen Earl Sweatshirtin sämpläämäksi, mikä nosti raidan otsikoihin vuonna 2018 eli jo kauan ennen itse albumia.

Suomalaisen retrosoulin uudeksi airueeksi nostettu Bobby Oroza hurmaa ja valloittaa levyllä mutta ennen kaikkea livenä. Tule ja anna Bobbyn sulattaa sydämesi!

Yleisöä viihdyttävät ennen ja jälkeen keikan soul- ja funk-tunnelmissa, levylaukuistaan valiohelmiä valitsevat Funky Amigos DJ't Magic Sam & Funky Ville.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Showtime 22:30
Liput ovelta 15 €.