EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 19.1.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Bobby Oroza + Rosettes

Bobby Oroza + Rosettes Liput

Helsinkiläisen Bobby Orozan maailmanvalloitus starttasi retrosoulin helmestä nimeltä This Love. Biisi kolahti painavasti Yhdysvaltojen länsirannikon soul -piireissä ja löysi tiensä samplena myös maailmanluokan hiphop-artistin, Earl Sweatshirtin kappaleeseen Hat Trick / Human Error.

Vuonna 2018 Bobby Oroza solmi neljä albumia kattavan levytyssopimuksen maineikkaan brooklynilaisen Big Crown Recordsin kanssa, jonka johdosta toukokuussa 2019 julkaistiin This Love esikoisalbumi. Huikea menestys on vienyt Bobbyn yhtyeineen maailmalle sellaisella tahdilla, että suomalaisyleisö on jäänyt lähes paitsioon. Orozan kappaleet ovat vakinnuttaneet paikkansa Spotifyn isoilla soittolistoilla kuten ”Retro Soul” ja ”Feel good dinner”. Artistin kappale I Should Take You Home löysi tiensä myös suositun Netflix -sarjan The Sandman soundtrackille.

Vuonna 2022 Oroza julkaisi toisen albuminsa Get On The Otherside Big Crown Recordsin kautta. Levyllä on mukana soittamassa legendaarisen maineen ja mittaamattoman arvostuksen saavuttanut Cold Diamond & Mink -yhtye, joka on nähty Bobby Orozan kanssa myös keikkalavoilla. Levy on syntynyt koronapandemian aikana, joka ei ollut monen muun muusikon tapaan, Orozallekaan helppo. Sanoitukset pyörivätkin pitkälti Orozan kokemien elämän monimutkaisempien koukeroiden, kuten itsetutkiskelun ympärillä.

Rosettes on Helsingissä alkuvuodesta 2021 perustettu kokoonpano, jonka esikuvat ja vaikutteet tulevat laajasti eri rytmimusiikin genreistä. Tytti Roton, Rosita Aholan, Tatu Kuisman, Markus Hietamiehen ja Jaakko Hietakankaan muodostama yhtye luo musiikkia innoittuen mm. Saden, Lonnie Liston Smithin ja Mariya Takeuchin tuotannoista.

Lopputulosta voisi ehkä kuvata psykedeeliseksi soul r&b:ksi tai välillä joksikin aivan muuksi. Grooven täydellistää kokoonpanon viimeisin lisäys, tyylitajussa päihittämätön perkussionisti Eero Tarmio. Rosettes on julkaissut kaksi singleä, ja seuraava tuplasingle on luvassa ensi keväänä – nyt myös fyysisessä muodossa.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 19.1.2023 20:00.