EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 3.3.2021  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Bo Kaspers Orkester (SWE)

Bo Kaspers Orkester (SWE) Liput

Bo Kaspers Orkesterin Kulttuuritalon konsertti siirtyy vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Uusi konserttipäivä on 3.3.2021.

Alkuperäisille päiville 22.4.2020 ja 2.9.2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle, tai ne voi palauttaa verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 2.9.2020 mennessä, mikäli uusi konserttipäivä ei sovi. Sekä artisti että Far Out Production pahoittelee tilannetta.

 

Yleisön pyynnöstä - Bo Kaspers Orkester palaa Helsinkiin!

Kesällä Hernesaaren rannan täyttänyt ruotsalaisyhtye lähtee mittavalle kevätkiertueelle pian julkaistavan 23:55-albumin kanssa

Jo taakse jääneen kesän yksi keikkahuippukohdista, Bo Kaspers Orkesterin vierailu Hernesaaren Rannassa, saa ensi keväänä jatkoa. Jos ruotsalaiset laittoivatkin kesällä yli 2500 kuulijaa Hernesaaressa riehakkaasti tanssimaan, keväällä 2020 luvassa on jälleen ainutlaatuinen ilta, kun Bo Kaspers Orkester täyttää 22. huhtikuuta Helsingin Kulttuuritalon täysin uusilla biiseillä sekä tutuilla klassikoilla.

Konsertti on osa marraskuun 22. päivänä julkaistavaa 23:55 -albumin Hjärtat håller takten -kiertuetta, joka alkaa 5. helmikuuta viiden keikan putkella Tukholman Rivalista. Suuri kevätkiertue päättyy 25. huhtikuuta Luleå Energi Arenalle. 

Kyseessä on yli miljoona albumia jo myyneen Grammis-palkitun yhtyeen 12. studioalbumi, ja Bo Kasper Orkester kokee olevansa tällä hetkellä parhaimmillaan.

"Meidän paras aikamme on nyt. Jääkiekkotermejä lainataksemme; kaksi erää on nyt pelattu, ja nyt on sen kolmannen erän aika, jolloin laitetaan lisää kaasua. 23:55 on kokoelma lauluja, joiden kypsymiseen meni liki kolme vuosikymmentä", bändi luonnehtii.

Eri musiikkityylit omiin tarkoituksiinsa vuosien mittaan muokannut yhtye on tällä kertaa omien sanojensa mukaan puhdasverisen soul-äänitteen lähteillä.

"Olemme olleet siellä aiemminkin - soul on meidän dna:ssa:mme - mutta nyt tuntuu siltä, että olemme ensimmäistä kertaa kypsyneet tekemään sitä täysillä."

Muutaman intensiivisen studiopäivän jälkeen kasassa oli kokonaisuus, jota Bo Kaspers Orkester suosittelee kuuntelemaan kunnon volyymeilla.

"Jos vanhemmat valittavat, kertokaa meiltä terveisiä."


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja.

Myynti loppuu 3.3.2021 19:00.