EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.6.2019  /  Hernesaaren Ranta  /  Helsinki

Bo Kaspers Orkester (SWE), Tuomo & Markus

Bo Kaspers Orkester (SWE), Tuomo & Markus Liput

Bo Kaspers Orkester palaa Helsinkiin kesäkuussa!

Urallaan yli miljoona albumia myynyt ja Grammis-palkittu popjazz-yhtye Bo Kaspers Orkester juhli viime vuonna 25-vuotista taivaltaan, julkaistiinhan esikoisalbumi Söndag på sängen vuonna 1993. Pitkän menestyksekkään yhtyeen uran lisäksi yhtyeen keulamies Bo Sundström on tehnyt myös onnistunutta soolotyötä, ja näistä hänelle on vastikään myönnetty Ruotsissa arvostettu Evert Taube -stipendi.

Bo Kaspers Orkesterin kokoonpanossa vaikuttavat Bo Sundströmin lisäksi Fredrik Dahl (rummut) Michael Malmgren (basso) ja Mats Schubert (piano). Ydinryhmän lisäksi BKO:n soundia Suomessa täydentävät Robert Östlund (kitara) ja vaskipuhaltimissa loistavat John-Erik Bentlöv (trumpetti) sekä Björn Jansson (saksofoni).

"Kaiken järjen mukaan nyt pitäisi pitää taukoa jonkin aikaa, mutta soittaminen on vain niin hauskaa. Ja erityisesti kauniissa paikoissa, joihin pääsemme ensi kesänä. Toivottavasti nähdään!", yhtye kertoo.

Facebook | Youtube | Instagram

Ennen ruotsalaivieraita lavalle nousee muun muassa soololevyillään loistaneen Tuomo Prättälän ja The Latebirds -yhtyeestä tutun Markus Nordenstrengin Tuomo & Markus -kokoonpano. Tuomo & Markus -kokoonpano. Yhtyettä täydentää maailmalla mainetta niittänyt jazz-trumpetisti Verneri Pohjola!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 1 tunti.

Hernesaaren Ranta
Hernesaarenranta 6, 00150, Helsinki