EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

Fr 14.6.2019  /  Hernesaaren Ranta  /  Helsingfors

Bo Kaspers Orkester (SWE), Tuomo & Markus

Bo Kaspers Orkester (SWE), Tuomo & Markus Biljetter

Laddar…

Bo Kaspers Orkester återvänder till Helsingfors i juni

Grammisprisbelönte Bo Kaspers Orkester bildades år 1991 och består av sångaren och gitarristen Bo Sundström, basisten Michael Malmgren, trummisen Fredrik Dahl samt Mats Schubert på piano, klaviatur och gitarr. Förutom kärngruppen kompletteras BKO:s sound i Finland av Robert Östlund (gitarr), John-Erik Bentlöv (trumpet) och Björn Jansson (saxofon).

Bo Kaspers Orkester debuterade 1993 med albumet "Söndag i sängen", och har sedan dess givit ut ytterligare tio album. Bo Kaspers Orkester räknas som ett av Sveriges och Nordens mest hyllade liveband och bäst säljande artister. De har sålt mer än en och en halv miljon skivor.

Genren som bandet skapat brukar beskrivas som lätt sofistikerad med en blandning av pop, rock, jazz och latinamerikansk musik med svårmod i texter som skildrar vardag och relationer i en modern storstadsmiljö. En av gruppens mest kända låtar är "I samma bil".

Facebook | Youtube | Instagram


Åldersgräns: 18+
Tid: Dörrar kl. 18:00

Endast direkta köp på nätsidan. Reservationstid 1 timme via telefontjänsten.

Hernesaaren Ranta
Hernesaarenranta 6, 00150, Hernesaaren Ranta