EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 27.7.2023  /  Suvilahti  /  Helsinki

Bo Kaspers Orkester i Södervik Med Knipi & DJ Bunuel

Bo Kaspers Orkester i Södervik Med Knipi & DJ Bunuel Liput

Bo Kaspers Orkester i Södervik Med Knipi & DJ Bunuel Helsingin Suvilahdessa!

Loppuunmyytyjä keikkoja Suomessa tahkoava Bo Kaspers Orkester Helsinkiin!

Heinäkuun 27. päivä Suvilahdessa mukana myös Knipi ja DJ Bunuel

Viime vierailullaan Helsingin Kulttuuritalon kahdesti täyttänyt ruotsalainen Bo Kaspers Orkester nähdään jälleen Suomessa ensi kesänä. Yli miljoona albumia myynyt ja Grammis-palkittu yhtye loistaa Helsingin Suvilahdessa 27. heinäkuuta.

Vuonna 1991 perustettu ruotsalainen popjazz-yhtye on nauttinut Suomessa harvinaislaatuista suosiota läpi vuosikymmenten, ja laulajansa Bo Sundströmin mukaan nimetty Bo Kaspers Orkester onkin ollut tuttu näky maassamme yhtyeen uran aikana.

Bo Kaspers Orkesterin viimeisin I denna mörka vintertid -joulualbumi julkaistiin vuonna 2021. Tätä ennen vuonna 2019 julkaistu 23:55-studioalbumi toi yhtyeen myös tuolloin usealle keikalle Suomeen.

Bo kertoo taannoisessa MTV3:n haastattelussa, että yhtyeen harvinaisen pitkä ura perustuu siihen, että soittajat viihtyvät yhdessä ja musiikkia on hauska soittaa.

"Pysymme yhdessä, ja jaamme rahat ja tunnustukset. On tärkeää, että musiikki on hauskaa ja sen soittamisesta nauttii. Meidän bändissämme on maailman hauskinta soittaa."

Far Out Productionsin ja Internationaali Säätö Oy:n heinäkuulle tuottaman illan muina esiintyjinä loistavat soolourallaan jo sydämiä sulattanut Knipi sekä yksi Suomen legendaarisimmista tiskijukista, DJ Bunuel.

Bo Kaspers Orkester on:

Bo Sundström, laulu
Fredrik Dahl, rummut
Michael Malmgren
, basso
Mats Schubert, piano

www.bokaspers.com

www.facebook.com/bokaspersorkester


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 16:00
Myynti loppuu 27.7.2023 16:00.