EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.9.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Blueskorjaamo: Dave Lindholm, Micke Björklöf & Blue Strip, Balls

Blueskorjaamo: Dave Lindholm, Micke Björklöf & Blue Strip, Balls Liput

Blueskorjaamo tekee paluun Rytmikorjaamolle syyskuussa 2024!

Lauantaina 28.9.2024 Rytmikorjaamolla järjestetään Blueskorjaamo-tapahtuma, jossa esiintyjinä nähdään Dave Lindholm, Micke Björklöf & Blue Strip ja Balls. Viimeksi Rytmikorjaamon Blueskorjaamolla on nautittu bluesrockia vuonna 2018, tänä syksynä taas!

Dave Lindholm

Dave Lindholm on kiistatta yksi arvostetuimpia musiikintekijöitämme. Hänen mittava uransa alkoi Ferris-yhtyeen levytyksestä vuonna 1971. Jo seuraavana vuonna julkaistiin ensimmäinen sooloalbumi Iso ”Kynä” Lindholm. Lempinimi ”Isokynä” onkin seurannut Davea näihin päiviin saakka

Dave esittää tuttua materiaalia vuosikymmeniltä, sekä myös uudempaa tuotantoa. Anna Kitaran laulaa vaan!

Micke Björklöf & Blue Strip

“Hyvillä biiseillä, vahvalla solistilla ja maailmanluokan kitaristilla siunattu bändi pyrkii systemaattisesti ulos kliseistä. Lisäksi heitetään sekaan vielä artistin oma, persoonallinen mauste. Juuri näin Micke Björklöf sinisen saran kyntäjineen toimii – he vievät suomalaista bluesrockia eteenpäin olemalla yksi kiinnostavimmista ja kansainvälisimmistä bändeistämme” – Esa Kuloniemi, Bluesministeri

Micke Björklöf & Blue Strip on palkittu Finnish Blues Awards gaalassa kahdesti, vuoden yhtyeenä ja parhaan kappaleen tekijänä. Radio Suomen Bluesministeri-ohjelman vuosiäänestyksen ”Vuoden paras blues-levy” tittelin yhtye on voittanut useamman kerran.

Micke Björklöf & Blue Strip:

Micke Björklöf: laulu, huuliharppu, kitara

Lefty Leppänen: sähkö- ja resonaattori kitara, taustalaulu

Teemu Vuorela: rummut

Seppo Nuolikoski: basso, taustalaulu

Timo Roiko-Jokela: perkussiot, malletkat

Balls

Suomalaisen bluesrockin kiistämätön legenda Balls tekee paluun keikkalavoille. Alkuperäiskokoonpanosta mukana ovat Marjo Leinonen, Sande Vettenranta, Petri Peevo ja Pera Huuskonen ja jo joukosta poistuneiden sielujen tonteilla nähdään Markus Tiiro ja Mikko Murtomaa. Balls on ainoa punkbändi, joka ei soita punkkia, alkuperäinen rytmin ja bluesin pahan akseli jo vuodesta 1988.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 39 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä
Muuta huomioitavaa: Kulkureitit tiloissamme ovat esteettömiä. Pyörätuoliasiakkaat ohjataan normaaleissa keikkailloissa pyörätuolikorokkeelle. Numeroimattomissa istumakonserteissa paikan saa vapaasti valita.

__

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!

Myynti loppuu 28.9.2024 19:00.