EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.10.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Blu & Exile (US), M-Dot (US)

Blu & Exile (US), M-Dot (US) Liput

Länsirannikon underground-raplyyrikko Blu ja tuottaja Exile saadaan nyt syksyllä Suomeen duon ylistetyn Below the Heavens -albumin 15-vuotisjuhlakiertueen merkeissä. Kaksikko nähdään Helsingin ydinkeskustan On The Rocksissa lauantaina 15. lokakuuta.

Kalifornian Inglewoodissa vuonna 1983 syntynyt Blu eli Johnson Barnes innostui hiphopista peruskouluikäisenä. Siirtyminen koulupihan freestyleistä huolella kirjoitettujen kappaleiden tekemiseen tapahtui hänen kuultuaan chicagolaista Commonia, jonka jonkinlaisena hengenheimolaisena Bluta onkin helppo pitää.

Hiottuaan taitojaan Blu pääsi hypemaniksi useille underground-nimille, joihin lukeutuivat muun muassa Slum Village sekä Aleksander Manfredin alias Exilen kokoonpano Emanon. Tulokkaasta kiinnostuivat nimekkäät levy-yhtiöt Interscope, Death Row ja Stones Throw, mutta Blu päätti silti mennä pienelle Sound In Color -indielafkalle.

Kolme vuotta myöhemmin Blu julkaisi ensimmäisen kokopitkän albuminsa Below the Heavens, jonka sielukas tuotanto on kokonaan Exilen kädenjälkeä. Levyä kiiteltiin Blun ensiluokkaisesta kyvystä maalailla räpeillään sekä biiteistä, joissa yhdistyvät J Dillan, DJ Premierin ja Pete Rockin parhaat puolet.

Vaikka takavuosien Internet-sensaatio onkin duolle ehdottomasti tärkeä merkkipaalu, ei heidän uransa ole jäänyt nojaamaan pelkästään sen varaan. Kumpikin on tehnyt levyn jälkeen yhdessä ja erikseen useita projekteja sekä työskennelleet genren arvostettujen nimien kanssa.

On the Rocksissa kaksikon lämppärinä esiintyy useaan otteeseen Euroopassa rundannut bostonilainen M-Dot. Moninkertaisesti palkitun MC:n / tuottajan yhteistyökumppaneina ovat toimineet esimerkiksi rap-legendat Method Man ja Kool G Rap.

Illan DJ:nä toimii muun muassa Masta Acen kanssa Eurooppaa kiertänyt Loasteeze.

Ennakkoliput keikalle myy Tiketti 20€ kappalehintaan, ovelta 22€.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 23:30-04:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 15.10.2022 23:30.