EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.8.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Bloodred Hourglass, Luna Kills

Bloodred Hourglass, Luna Kills Liput

Bloodred Hourglass kruunaa keikkakesänsä Helsingissä 16.8. – mukana vaihtoehtometallikomeetta Luna Kills

Kotimaisen metallin ehdottomaan eturiviin kuuluva Bloodred Hourglass esiintyy Helsingin On The Rocksissa perjantaina 16.8.2024. Lauteille nousee lisäksi vaihtoehtometallin kuumin nimi Luna Kills. Liput ovat myynnissä nyt.

Bloodred Hourglass julkaisi uusimman albuminsa "How's The Heart?" syksyllä 2023. Toisen peräkkäisen Emma-ehdokkuuden ansainnut levy lähetti bändin myös sen uran pisimmälle ja menestyksekkäimmälle Suomen-kiertueelle, ensimmäiselle Euroopan-kiertueelle pääesiintyjänä sekä useammalle festarikeikalle kuin ennen. Kaikki aikaisemmat yleisömääräennätyksensä kiertueilla rikkonut BRHG päätti kruunata kesänsä vielä yhden klubikeikan muodossa, kun bändi nousee 16. elokuuta Helsingin On The Rocksin lavalle.

Luna Kills on noussut yhdeksi puhutuimmista tulokkaista suomalaisella raskaan musiikin kentällä. Lukuisten radiokanavien rotaatioissa tuoreimmilla singleillään pyörinyt yhtye louhii livekeikkansa sellaisella alkukantaisella vimmalla, että leukoja on keräilty lattioista ympäri Suomen ja Euroopan – viimeisimpänä juuri loppuneilla Tuska-festareilla.

Ilta on osa ohjelmatoimisto Nahka Agencyn 1-vuotisjuhlaviikonloppua. Paikan päällä saattaa olla luvassa juhlaan liittyviä arvontoja ja yllätyksiä, mutta luultavasti kuitenkaan ei.


Bloodred Hourglass

Facebook | www

Luna Kills

Facebook | www

Aikataulu:
20.00 ovet
20.45 Luna Kills
21.45 Bloodred Hourglass

---

Nahka Acengy
Facebook | www

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 16.8.2024 20:00.