EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.3.2024  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Bloodred Hourglass, Balance Breach

Bloodred Hourglass, Balance Breach Liput

BLOODRED HOURGLASS KIERTÄÄ KEVÄÄLLÄ SUOMEA JA EUROOPPAA

Kotimaisen metallin ehdottomaan eturiviin kuuluva Bloodred Hourglass esiintyy Joensuun Kerubissa perjantaina 15.3.2024.

Bloodred Hourglass julkaisi uusimman albuminsa "How's The Heart?" syksyllä 2023. Toisen peräkkäisen Emma-ehdokkuuden ansainnut albumi lähetti bändin myös sen uran pisimmälle ja menestyksekkäimmälle Suomen-kiertueelle sekä ensimmäiselle Euroopan-kiertueelle pääesiintyjänä. Kiertue jatkuu Suomessa myös keväällä 2024 ja sen myötä yhtye nähdään myös uransa ensimmäisellä pääesiintyjäkeikalla Joensuun Kerubissa.

Balance Breach lämppäämään Bloodred Hourglassia!

Kotimaan lupaavimpiin metalliyhtyeisiin kuuluva Balance Breach tekee matkaansa Mikkelistä maailmanmaineeseen, eikä sitä tunnu pysäyttävän enää mikään. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät haikeat melodiat, raivokas energia ja isot kertosäkeet niin vastustamattomalla tavalla, että se on huomattu kotimaan lisäksi myös Keski-Euroopassa. Kehuttu debyyttialbumi Dead End Diaries ja kakkosalbumi Abyzmal lupaavat Balance Breachille kirkasta tulevaisuutta. Bändi julkaisee uuden sinkun 𝗠aniacs 9.2.2024, priimaa pukkaa varmasti!

Aikataulu:
20:00 ovet
21:00 Balance Breach
22:00 Bloodred Hourglas

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Lisätietoja esteettömyydestä Kerubin nettisivuilla.

Myynti loppuu 15.3.2024 23:59.