EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.4.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Bloodred Hourglass, Balance Breach, Memoremains

Bloodred Hourglass, Balance Breach, Memoremains Liput

BLOODRED HOURGLASS KIERTÄÄ KEVÄÄLLÄ SUOMEA JA EUROOPPAA

Kotimaisen metallin ehdottomaan eturiviin kuuluva Bloodred Hourglass esiintyy Seinäjoen Rytmikorjaamolla lauantaina 6.4.2024. Liput tulevat myyntiin torstaina 18.1. klo 11.

Bloodred Hourglass julkaisi uusimman albuminsa "How's The Heart?" syksyllä 2023. Toisen peräkkäisen Emma-ehdokkuuden ansainnut albumi lähetti bändin myös sen uran pisimmälle ja menestyksekkäimmälle Suomen-kiertueelle sekä ensimmäiselle Euroopan-kiertueelle pääesiintyjänä. Kiertue jatkuu Suomessa keväällä 2024 ja sen myötä yhtye nähdään myös uransa ensimmäisellä pääesiintyjäkeikalla Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Lauteet lämmittelee metalcore-bändien eliittiin noussut Balance Breach, joka julkaisee uutta musiikkia kevättalvella 2024 sekä popmetalyhtye Memoremains.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!