EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 16.6.2020  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

All Out Productions esittää: Blood Incantation (USA)

All Out Productions esittää: Blood Incantation (USA) Liput

All Out Productions esittää:
BLOOD INCANTATION (US) PALAA SUOMEEN!

Coloradon Denveristä ponnahtava death metal -yhtye Blood Incantation saapuu Hidden History of the Human Race Europe tour PT.1 -kiertueellaan kahdelle keikalle Suomeen, esiintyen Helsingin Kuudennella Linjalla tiistaina 16. kesäkuuta ja Tampereen Vastavirta-Klubilla keskiviikkona 17.6.

Vuonna 2011 perustettu yhtye aloitti levytysuransa julkaisemalla debyytti-EP:nsä Interdimentional Extinction vuonna 2015 Dark Descent Recordsin kautta. Toinen pienjulkaisu sekä debyyttialbumi Starspawn seurasi vain vuotta myöhemmin, joka onnistui myrskyn lailla valloittamaan death metal -musiikin fanit ja piirit ympäri maailman.

Yhtye on keikkailut legendaaristen genren pioneerien Cannibal Corpsen, Morbid Angelin sekä Arcturusin kanssa, käynyt läpi Yhdysvaltojen suurimmat metallifestivaalit ja kiertänyt Yhdysvaltoja ja Eurooppaa lukuisia kertoja. Viime marraskuussa julkaistu Hidden History of the Human Race -täyspitkä korjaa viime julkaisujen luomaa satoa, ja on kerännyt arvostelumenestyksiä ympäri maailman, sijoittuen mm. Decibel-lehden #1 vuoden parhaaksi metallialbumiksi sekä usean kriitikon vuoden 2019 parhaimmat albumit -listalle. Myös kotimaiset mediat ovat huomioineet julkaisun, ja mm. Kaaoszine luonnehti levyä "death metal -mestariteokseksi".

Kuuntele uusin levy, 'Hidden History of the Human Race' tästä.

Lisäinfoa lämppäreistä sekä aikatauluista lähempänä tapahtumaa!

Tapahtuman järjestää All Out Productions

www.allout.fi

info@allout.fi

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 16.6.2020 20:00.