EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.11.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Blood Command (NO), Mørket

Blood Command (NO), Mørket Liput

NORJALAINEN PUNK-VALIO BLOOD COMMAND PALAA HELSINKIIN MARRASKUUSSA UUDEN LEVYNSÄ KIERTUEELLA

Hurjassa nousukiidossa taivaltava Blood Command palaa Helsinkiin – viimeksi tämä norjalainen punkyhtye nähtiin upealla keikalla On The Rocksissa huhtikuussa 2023.

Death popiksi musiikkiaan luonnehtiva viisikko esiintyy On The Rocksissa keskiviikkona 1. marraskuuta uuden ”World Domination” -albuminsa maailmankiertueella. Raivokkaan energisistä live-esiintymisistään tunnettu Blood Command on jakanut esiintymislavoja yhdessä muun muassa Kvelertakin, Refusedin, Gallowsin, Imminencen ja Biffy Clyron kanssa.

Illan avaa helsinkiläinen raskas rockyhtye Mørket, jonka ilmaisussa Convergen, Kvelertakin ja Mastodonin kaltaisten modernien biisinkirjoituksen jättiläisten melodiankuljetus kohtaa inhimillisestä kärsimyksestä, kuolemasta, yliannostuksista, ja menetyksestä,sekä yhteiskunnan ja sen johtajien eripurasta ja väärinkäytöksistä inspiroituvat tematiikat.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.