EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16. - La 17.8.2019

Blockfest 2019 / Rannekkeen postitus

Blockfest 2019 / Rannekkeen postitus Liput

Ladataan…

Tilaa Blockfest-maksurannekkeesi etukäteen kotiin! Näin vältät rannekkeenvaihdon, ja pääset kulkemaan nopeammin porteilta festivaalialueelle.

TOIMI NÄIN:

  1. Ostaaksesi rannekkeen postituksen, syötä Blockfest 2019 lippukoodisi osoitteeseen www.tiketti.fi/tarjous.
  2. HUOM! Valitse toimitustavaksi PDF. Ranneke postitetaan kotiisi vaikka toimitustapana PDF, emmekä lähetä erillistä pdf-lippua sähköpostiisi.
  3. Saat sähköpostiin tilausvahvistuksen. Säästä se tositteena.
  4. Ranneke toimitetaan sinulle kotiin elokuun alussa.
  5. Lue ohjeet loppuun alta.

 

Tilatessasi rannekkeen kotiin, sinun tulee luoda Blockfestin cashless-tili ja toimia tarkasti mukana tulevan ohjeistuksen mukaan, jotta sisäänpääsy on sinun ja muiden kannalta mahdollisimman sujuvaa. Festivaalitilin voit luoda täällä. Festivaalitilin kautta voit mm. ladata rahaa, tutkailla ostohistoriaasi sekä tehdä rahan palautuksen festivaalin jälkeen.


Saat tarkat toimintaohjeet maksurannekkeen mukana suoraan kotiisi.


Mikäli haluat tilata rannekkeesi kotiin, tee se nyt. Lippukoodia voi käyttää vain kerran. Lippukoodi ja alkuperäinen tilaus tarkistetaan ennen rannekkeen postittamista.
Virheellisten tilausten postitusmaksuja ei palauteta.

Huom. Mikäli sinulla on erilliset liput (esimerkiksi perjantain ja lauantain lippu erikseen), emme valitettavasti voi toimittaa ranneketta etukäteen. Rannekkeiden vaihto onnistuu ennakkoon tapahtumaviikolla tai tapahtumapäivinä rannekevaihdossa.

Huom. Blockfest ja Tiketti eivät vastaa hukkuneista tai kadonneista rannekkeista. Pidäthän siis hyvää huolta saamasi kirjekuoren sisällöstä!

 

Seuraavissa tapauksissa tulee lähettää sähköposti ja lippu-id tapahtuman järjestäjälle kotiinkuljetus@blockfest.fi.

- ranneke ei ole saapunut postitse 9.8. mennessä
- ranneke on vioittunut postissa ja sitä ei voi laittaa ranteeseen
- jos ranneke on mennyt liian kireälle, niin se tulee katkaista. Ota katkaistu ranneke ja pääsylippu mukaan tapahtumaan.

Näissä edellä mainituissa tapauksissa, kun olet lähettänyt asiasta viestin kotiinkuljetus@blockfest.fi, ota pääsylippu ja ranneke mukaan tapahtumaan ja ota yhteys pääportin infopisteeseen.
Ranneke on henkilökohtainen.

Blockfest & Tiketti eivät vastaa jälleenmyytyjen lippujen toimivuudesta - mikäli olet ostanut lippusi kolmannelta osapuolelta, tapahtuu rannekkeen kotiinkuljetuksen tilaaminen omalla vastuulla.


Postituksen ostaneiden asiakkaiden tiedot luovutetaan järjestäjälle K2 Entertainment rannekkeiden postitusta varten.

 

Kotiinkuljetus on vapaaehtoinen lisäpalvelu - voit vaihtaa rannekkeen myös tapahtumapäivinä tai ennakkoon. Lisätietoa myöhemmin Blockfestin verkkosivuilta.

 

Ratinanniemen Festivaalialue
Ratinanniemen Festivaalialue