EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.2.2020  /  Semifinal  /  Helsinki

Block of Flats

Block of Flats Liput

Block of Flats FB

Soittoaika:
21:30 Block of Flats

+ Ahtiala Hotnights DJs

 

Block of Flats on Porvoossa vuonna 2013 perustettu rock-yhtye, jonka soundissa yhdistyy energisyys, isot kertosäkeet sekä taidokas soitto ja laulu.

Yhtyeen uusi singlebiisi ‘Nothing Is Gonna Be Ok' julkaistaan tänään. Julkaisijana toimii Disco Ensemble -yhtyeestä tutun Jussi Ylikosken levy-yhtiö Molar Music. Ylikoski on myös tuottanut biisin yhdessä yhtyeen kanssa. ‘Nothing Is Gonna Be Ok' on maaliskuussa julkaistavan EP:n toinen singlelohkaisu.

Yhtyeen basisti Kauri Koponen kommentoi uutta biisiä näin:

"Nothing Is Gonna Be Ok on henkilökohtainen suosikkini tulevalta EP:ltä. Olin fiiliksissä, kun Jonne toi biisin aihion treenikämpälle ja lähdettiin muovaamaan sitä lopulliseen muotoonsa. Biisi rullaa tosi hyvin eteenpäin ja siinä tapahtuu koko ajan jotain pientä, joten sitä on erityisen hauska soittaa treeneissä ja livenä."

Laulaja Jonne Nikkilä jatkaa:

"Kappale kertoo yksinäisyydestä, ahdistuneisuudesta ja tunteesta, kun mikään ei tunnu miltään. Siinä etsitään ratkaisua näihin ongelmiin ja se löytyy toisen ihmisen läsnäolosta ja avusta. Kappale esittää kysymyksen: pelastaako se tietty ihminen vielä sinut, jos asiat menevät huonosti."

Nuoresta iästään huolimatta Block of Flats on ehtinyt soittamaan runsaasti keikkoja sekä Suomessa että ulkomailla. Takana on kolme kiertuetta Baltiassa, yksi Euroopan rundi sekä kymmeniä keikkoja ympäri kotimaata. Livenä meininki on erittäin kova, joten yhtyeen keikka kannattaa tsekata, jos siihen tulee mahdollisuus. Yhtyeen tavoitteena on kovalla työllä raivata tiensä kansallisen läpimurron seurauksena kansainvälisesti menestyväksi yhtyeeksi. Yhtyeen musiikillisia esikuvia ovat mm. Biffy Clyro, Nothing But Thieves ja Disco Ensemble.

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 20:00-02:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella