EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.11.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Block of Flats, Pretty

Block of Flats, Pretty Liput


BLOCK OF FLATS

Vaihtoehtorockin tuore tulokas, porvoolainen Block of Flats, yhdistää musiikissaan tarttuvat pop-koukut, mielikuvitukselliset sovitukset sekä elektronisen soundin tuottaen tyylikkäästi toteutettua modernia rockia. Yhtye on tunnettu energisistä live-esiintymisistään, joita bändi on ehtinyt ahkeroida runsaasti niin ympäri Suomea kuin ulkomaillakin.

Block of Flats kirjoitti levytyssopimuksen Ranka Kustannuksen kanssa syksyllä 2022, ja heidän esikoisalbuminsa äänitykset ovat parhaillaan käynnissä. Tulevan albumin ensimmäinen sinkkulohkaisu, ”Feels Like” sai valtavan huomion mediassa ja kotimaisilla radiokanavilla - se noteerattiin mm. YleX:n yhdeksi vuoden parhaista kotimaisista rock-julkaisuista. Toinen sinkku “Black Swan” on jyllännyt julkaisun jälkeen kansainvälisillä soittolistoilla ja kerännyt kuuntelijoita Yhdysvaltoja myöten. Puheet bändin ympärillä kasvavat koko ajan nostaen sen yhdeksi kiinnostavimmista suomalaisen rockskenen tulokkaista.

PRETTY

Raskaan musiikin kameleontti Pretty on tunnettu raa’asta ja voimakkaasta soundista, joka pitää päästä kokemaan keikoille.

Pretty muodostuu usean underground rock -skenessä vaikuttaneen bändin jäsenistä. Ryhmään kuuluu tekijöitä bändeistä Luukas Oja, Eetu Riikonen, MMSP ja Lovers Left Alive.

Yhtyeen odotettu debyytti EP “CRAWL” julkaistiin joulukuussa ja se löysi tiensä useille kansainvälisille Spotifyn soittolistoille.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 1.11.2023 19:00.