EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.8.2022  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Blind Channel

Blind Channel Liput


BLIND CHANNEL TÄLLÄ TIETOA VUODEN AINOALLA KLUBIKEIKALLAAN MÖSSÖLLÄ

Oulussa vuonna 2013 perustettu rock-yhtye Blind Channel kuuluu Suomen kirkkaimpiin vientitoivoihin. Kevään 2021 Euroviisuissa kilpailleen ja kuudenneksi sijoittuneen yhtyeen kunnianhimoinen ja määrätietoinen asenne musiikin tekemistä kohtaan ei ainoastaan näy kolmena julkaistuna albumina, mutta myös keikkoina ympäri Euroopan.

Muun muassa Hollywood Undeadia, Simple Plania ja Amaranthea lämpännyt Blind Channel soittaa omien sanojensa mukaan violent popia, jossa kuuluvat vaikutteet Linkin Parkista Bring Me The Horizoniin. Termi on osuva, kun bändiä pääsee todistamaan livenä: kappaleissa kuuluvat populaarimusiikin vivahteet saavat tanssimaan samalla, kun purevat kitarariffit ja ämyrimäiset rytmit iskeytyvät vasten kasvoja.

Möysä: facebook / instagram

www.moysa.fi


Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

- K-18-lipulla on mahdollista mennä Ikärajattomalle alueelle.
- K18 alue on anniskelualuetta ja sinne pääsee ainoastaan K18 lipulla, järjestyksenvalvoja tarkistaa henkilöllisyystodistuksen.


Osta Möysä-paita täältä!

Klubikatsomo-lippu (sisältää keikkalipun)
- sisäänkäynti klubikatsomon ovesta, ilman jonotusta
- narikka sisältyy hintaan
- paikka klubikatsomosta josta erinomainen näkyvyys lavalle, halutessasi istumapaikka
- lippu vaihdetaan rannekkeeseen

Jallu VIP-aitio - IKÄRAJATON
(HUOM! Keikkaliput toimitetaan erikseen aition ostajan sähköpostiin ennen keikkapäivää!)
- aitio sisältää 20 henkilön sisäänpääsyn aitioon. Aitiovuokra ei sisällä eteispalvelumaksua. Sisäänkäynti aitioon ilman jonotusta

Jekku VIP-aitio - K-18
(HUOM! Keikkaliput toimitetaan erikseen aition ostajan sähköpostiin ennen keikkapäivää!)
- lippu sisältää 15 henkilön sisäänpääsyn aitioon. Aitiovuokra ei sisällä eteispalvelumaksua. Sisäänkäynti aitioon ilman jonotusta.

Punainen VIP-aitio -K-18
(HUOM! Keikkaliput toimitetaan erikseen aition ostajan sähköpostiin ennen keikkapäivää!)
- lippu sisältää 15 henkilön sisäänpääsyn aitioon. Aitiovuokra ei sisällä eteispalvelumaksua. Sisäänkäynti aitioon ilman jonotusta.

* aitiossa pääset oman porukan kesken nauttimaan keikasta. Aitiot sijaitsevat paraatipaikalla hyvällä näkyvyydellä lavalle ja se on vain teidän seurueenne käytössä koko illan. 
* Musaklubin maistuva menu on erinomainen vaihtoehto ruokailla rauhassa ennen keikkaa. 

Lisätiedot aitiovuokrauksesta: ansku(a) moysa.fi . Aitioihin on mahdollista tilata juomia ennakkoon.

HUOM! Aitio-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Z-YÖJUNA HELSINKIIN

Nyt pääset viikonloppuisin Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubin eli Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.

Viimeinen Z-juna perjantaisin ja lauantaisin lähtee Lahdesta Helsinkiin klo 00.30 ja on perillä Helsingissä klo 01.30. Jatkossa helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Tarkista juna-aikataulut täältä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Pyörätuolilla kulku Mössölle tapahtuu henkilökunnan avustamana sisäpihan kautta. Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla rajoitetusti.