EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.5.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Black Twig, Henna Emilia Hietamäki, Underground Witch Rock (Ultra Special Duo Set)

Black Twig, Henna Emilia Hietamäki, Underground Witch Rock (Ultra Special Duo Set) Liput

Black Twig, Henna Emilia Hietamäki & Underground Witch Rock - Bar Loosessa toukokuussa!

BLACK TWIG
"Black Twigin perusta on aina ollut brittiläisessä 1980-luvun psykedeelisessä shoegazessa, johon bändi on hakenut terävyyttä amerikkalaisen Sonic Youthin meluisasta rockista. Kitaroihin on saatu helinää ja lisää psykedeliaa 1960-luvun klassiselta folkrockbändi Byrdsiltä. Black Twig on sulattanut vaikutteet luontevaksi kokonaisuudeksi, josta niitä ei ole pakko eritellä. Yhtye kuulostaa sekä perinteiseltä että ajattomalta. Se ui vaivattomasti mukana jo vuosia ympäri maailmaa jatkuneessa uuspsykedeelisen rockin virtauksessa." -Harri Römpötti/SK

Yhtye julkaisi neljännen pitkäsoittonsa Was Not Looking for Magic viime vuonna ja jää tämän keikan jälkeen määrittelemättömän pituiselle tauolle.

HENNA EMILIA HIETAMÄKI
"Aiemmin Henna & Houreet ja Cats of Transnistria -yhtyeidensä kanssa toiminut Henna Emilia Hietamäki on uudessa soolomusiikissaan siirtynyt kohti akustisempaa ja intiimiä ilmaisua. Folk-henkisissä suomenkielisissä kappaleissa käsitellään ihmisenä elämisen lisäksi luontoa ja maailmantilaa."

Hietamäen tuoreeseen kokoonpanoon kuuluvat Tytti Roto ja Hanna Perälä. Keikalla juhlistetaan samana päivänä ilmestyvää ensimmäistä singlejulkaisua.

UNDERGROUND WITCH ROCK
"Underground Witch Rock on usvaista dream poppia, jonka fuzz-kitarat ja syntikat tarjoilevat haamuvärinää ja hunajaista magiaa.

UGWR ammentaa inspiraatiota suolaisenmakeaan grooveensa psych rockin, shoegazen ja neo soulin perinteistä yhdistellen sulavasti unenomaisia säveliä hypnoottiseen boogieen. Magneettiset melodiat löytyvät 2010-luvun kotibileiden jälkeisiltä kotimatkoilta, mansikkaesanssilla kyllästetyistä pirtelöunelmista ja linnunmaidolta tuntuvista kesäilloista."

Yhtye julkaisi alkuvuodesta debyyttialbuminsa The Wistful World Of Underground Witch Rock. Loosessa he esiintyvät ainutlaatuisella duo-kokoonpanolla rumpukoneen säestyksellä

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Liput ovelta 10 €, jos jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.