EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.6.2024  /  Varjobaari  /  Tampere

Black Summer 24: Dark Oath (PT), Shores of Null (IT), Curse Upon A Prayer, Venenum Dei

Black Summer 24: Dark Oath (PT), Shores of Null (IT), Curse Upon A Prayer, Venenum Dei Liput

Juhannuksen porteilla musta aurinko nousee ja Gehennan liekki palaa voimakkaana. Etelä-Euroopan äärimetalliskenen tunnetuimpiin nimiin lukeutuvat Shores of Null (Italia, doom black metal) ja Dark Oath (Portugali, sinfoninen death metal) kiertävät Etelä-Suomen kaupunkeja neljän rituaalin voimin 12.-15.6.
Kotimaisen mustan metallin kärkikastia Tampereella edustavat Curse Upon A Prayer ja Venenum Dei.

Liput 23 €/26 € ennakko/ovi

Aikataulut tulossa myöhemmin


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Tapahtumaan on tullut muutoksia.

Grima (RU) ja Ultar (RU) ovat joutuneet perumaan esiintymisensä, tilalle ovat varmistuneet Dark Oath (PT) ja Curse Upon A Prayer. Ohjelmamuutoksesta johtuen ennen 3.5. ostetut liput voi palauttaa verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 7.6. mennessä.

Lippujen hinnat ovat myös muuttuneet muutoksista johtuen. Ennen muutoksia ostetuista lipuista maksetaan hintojen erotus takaisin tapahtuman merch-tiskillä.

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

VARJOBAARI:
Facebook
Instagram

Myynti loppuu 14.6.2024 20:00.