EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.6.2024  /  Nirvana Bar & Live Club  /  Turku

Black Summer 24: Dark Oath (PT), Shores of Null (ITA), Curse Upon A Prayer

Black Summer 24: Dark Oath (PT), Shores of Null (ITA), Curse Upon A Prayer Liput

Juhannuksen porteilla musta aurinko nousee ja Gehennan liekki palaa voimakkaana. Etelä-Euroopan äärimetalliskenen tunnetuimpiin nimiin lukeutuvat Shores of Null (Italia, doom black metal) ja Dark Oath (Portugali, sinfoninen death metal) kiertävät Etelä-Suomen kaupunkeja neljän rituaalin voimin 12.-15.6.

Kotimaisen mustan metallin kärkikastia edustaa Turussa Curse Upon A Prayer.Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumaan on tullut muutoksia.

Grima (RU) ja Ultar (RU) ovat joutuneet perumaan esiintymisensä, tilalle ovat varmistuneet Dark Oath (PT) ja Curse Upon A Prayer. Ohjelmamuutoksesta johtuen ennen 3.5. ostetut liput voi palauttaa verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 7.6. mennessä.

Lippujen hinnat ovat myös muuttuneet muutoksista johtuen. Ennen muutoksia ostetuista lipuista maksetaan hintojen erotus takaisin tapahtuman merch-tiskillä.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Nirvana Bar & Live Club
Facebook
Instagram

Myynti loppuu 13.6.2024 19:00.
Nirvana Bar & Live Club
Humalistonkatu 8, 20100, Turku