EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.3.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Black Star Gramophone, Get In

Black Star Gramophone, Get In Liput

BLACK STAR GRAMOPHONE

Musiikillisesti Black Star Gramophone seikkailee vuosituhannen vaihteen retrorockmaisemissa rönsyillen vahvasti sinne, tänne ja tuonne. Black Star Gramophonelle musiikilliset karsinat ja raja-aidat on tehty ainoastaan ylitettäviksi ja rikottaviksi. 23.2. julkaistavassa Shooting Stars-debyyttialbumissa on raitojen täydeltä kultin värinää, avaruuskenkien tärinää ja pään sisäistä sähinää. Tällä hetkellä yhtye keskittyy keikkailuun ja työstää samalla uutta musiikkia.
BSG viettää levyjulkkareita Semifinalissa 1.3.24 Get In -yhtyeen kanssa.

Black Star Gramophone on:

Heikki Näränen
: Laulu

Otso Laatikainen: Rummut

Ari Suhonen: Basso

Topi Tarkki: Kitara

GET IN

Get In on helsinkiläinen rock-bändi, jonka aito ja vaarallinen rock -soundi on kiistatta yksi genrensä uskottavimmista Suomessa. Yhtyeen viimeisin albumi ”Fishriver Grand Prix” sai alkunsa Kalajoella sijaitsevassa pienessä mökissä, johon bändi ahtasi soittimensa ja 8-raitaisen analoginauhurin. Loppuvuodesta 2021 julkaistu albumi on täynnä petroolin katkua, tiukkoja mutkia ja rotukarjan kokoisia riffejä. Keikoillaan Get In käy päälle tuhannen hevosvoiman teholla ja vie kuuntelijansa matkalle hämyisiin labyrintteihin, Mount Assiniboinen jyrkille rinteille ja kosteisiin iltoihin Kalliossa.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .