EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.9.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Black Royal, Marto

Black Royal, Marto Liput

BLACK ROYAL

Vuonna 2013 perustettu Black Royal soittaa pirullisen tarttuvaa death metallin ja sludgen sekoitusta, jota bändi kutsuu Death Bluesiksi.

Black Royal on julkaissut kaksi omakustanne -EP:tä ja kolme täyspitkää albumia, joista kaksi (Lightbringer 2018 ja Firebride 2020) julkaistiin ruotsalais-suomalaisen Suicide Recordsin kautta. Vuonna 2021 Black Royal teki sopimuksen yhdysvaltalaisen M-Theory Audion kanssa, jonka kautta kolmas ja uusin albumi Earthbound julkaistiin 21.10.2022.

Tähän mennessä yhtye on kiertänyt 15 maassa ympäri Eurooppaa. Lavalla bändi loihtii esiin äänimassan, joka saa yleisön epäilemään olevansa osa häpeämättömän groovia demonista rituaalia - tai mustaa ja hikistä death’n’roll -settiä. Merkittäviä keikkoja ovat olleet muun muassa 2018 Tuska Open Air festarit, lämmpärikeikat mm. Corrosion of Conformity (USA) vuonna 2019 ja Euroopan kiertue Diabolicalin (Ruotsi) kanssa vuonna 2020.

MARTO

Porilainen Marto yhdistelee musiikissaan äärimetallia ja Saima Harmajalta sekä AW Yrjänältä vaikutteita saanutta runoutta. Musiikillisesti Marton viesti on tyly ja vain harvat kappaleet kellottavat yli kolme minuuttia. Tästä huolimatta bändin vaihdelaatikosta löytyy muutakin nopeutta, ja kappaleissa voi kuulla häivähdyksiä CMX-tyylisistä melankolisista melodioista.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .