EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13.4.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Black Marble (US)

Black Marble (US) Liput

SYNTH-POP -ARTISTI BLACK MARBLE HELSINKIIN HUHTIKUUSSA

Yksi niin kutsutun cold waven kärkinimistä, Chris Stewartin johtama Black Marble, saapuu ensivisiitilleen Suomeen ensi keväänä. Yhdysvaltalaisartistin keikkaa päästään todistamaan Helsingin Kuudennella Linjalla keskiviikkona 13.4.2021.

Black Marblen melankolisen minimalistista cold wave/synapop-soundia on verrattu niin Joy Divisioniin, The Cureen kuin Depeche Modeenkin. Yhtyeen vuonna 2012 Brooklynissä perustanut Stewart kirjoittaa, säveltää ja soittaa kaiken itse albumeillaan.

Black Marblen neljäs studioalbumi ”Fast Idol” näkee päivänvalon 22.10. Saced Bones-levymerkillä (mm. Molchat Doma, John Carpenter, Marissa Nadler). Albumin on luvattu vievän projektin takaisin sen juurille, 70-luvun punk-rockista inspiroituneen coldwaven äärelle. Albumilta on julkaistu kaksi sinkkua, ”Somewhere” ja ”Ceiling”.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Ostorajoitus: 8 lippua/ asiakas.

Liput ovelta 19 €, jos jäljellä.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 13.4.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot