EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.4.2024  /  Kerhola  /  Nokia

Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show)

Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show) Liput

Tuhdimmat Tahdit proudly presents: Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori Nokian Kerholaan!

Kahdella legendaarisella Hurriganes-kitaristilla varustettu Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori saapuu Nokian Kerholaan lauantaina 6. huhtikuuta! Keikalla kuullaan Hurriganesin parhaat hitit ja livesuosikit, yllätyksiä unohtamatta. Keikalla juhlistetaan paitsi Ile Kallion paluuta yhtyeen riveihin, myös 23. helmikuuta ilmestyvää studioalbumia ”Get Ready” (Emsalö Music), jonka tekijätiimissä ovat vaikuttaneet Ilen lisäksi mm. Richard Stanley, Costello Hautamäki ja Janne Louhivuori.

Black Devilsin peruskokoonpanoon kuuluvat laulaja-rumpali J-P Kakkolan lisäksi Tero Salminen (basso) ja Matti Kähkönen (kitara). Yhtye on lähivuosina julkaissut livealbumit sekä Ile Kallion että Janne Louhivuoren kanssa ja tehnyt aiemmin yhteistyötä myös Remun ja Hurriganesin Roadrunner-albumin tuottaneen Richard Stanleyn kanssa. Vuonna 1971 Hurriganesin nimeksi oli kuuleman mukaan ehdolla juurikin Black Devils, mutta lopulta Remulle tuli mieleen Johnny and the Hurricanes, ja loppu on historiaa.

Illan avaa Manserockin manttelinperijäksikin tituleerattu suomirock-yhtye Kormus.

Keikan järjestää Tuhdimmat Tahdit -festivaali.

www.tuhdimmattahdit.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.45 Kormus
21.00 Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show)