EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.10.2021 - Pe 7.1.2022  /  Loimaan liikuntahalli  /  Loimaa

Bisons Loimaa kotiottelut 2021-2022

Bisons Loimaa kotiottelut 2021-2022 Liput

Bisons Loimaan koripallon Korisliigan ottelut Loimaan Liikuntahallissa

Tervetuloa seuraamaan Bisons Korisliiga -otteluita kaudella 2021-2022!

Tervetuloa kannustamaan Bisons menestykseen. Nähdään hallilla!

Facebook | Twitter | Instagram

www.bisons.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lounais-Suomen aluehallintoviraston tänään tekemien yleisötilaisuuksien rajoituspäätöksien vuoksi Bisons Loimaa ottaa koronapassin välittömästi käyttöön koti-otteluissaan. Ottelutapahtumiin saapuvilta 16 vuotta täyttäneiltä tai sitä vanhemmilta vaaditaan EU:n digitaalisen koronatodistuksen eli koronapassin esittämistä. Koronapassin esittämisen yhteydessä tulee olla valmis esittämään myös virallinen henkilöllisyystodistus.

Alle 12v. lapsille ilmainen sisäänpääsy.

Numeroitujen paikkojen myynti päättyy pelipäivänä 2,5h ennen peliä. Tämän jälkeen ostettavissa vielä numeroimattomia paikkoja ottelun alkuun saakka.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot