EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 18.9.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Bishop Nehru (USA)

Bishop Nehru (USA) Liput

Uuden sukupolven yhdysvaltalaisartisti Bishop Nehru palaa Suomeen valloittaessaan Kuudennen linjan 18. syyskuuta

Rocklandista ponnistavan artisti-tuottajan juuret löytyvät kaukaa nuoruudesta, jolloin Nehru 13-vuoden iässä innostui jazz-soundeista ja päätyi luomaan jazz rap -teemaisia biittejä. Sittemmin artistin tuotanto on laajentunut muun muassa ysärin loppuvuosilta tunnettuun rumpuvetoiseen boom bap -teemaan. Vaikutteita artisti kokee löytävänsä etenkin 2Pacin, Wu-Tang Clanin, sekä Nehrun tuottajanakin toimineen Nasin julkaisuista.

Itsevarmaksi omasta tyylistään tituleerattu Bishop Nehru yhdistelee uusimman toukokuussa 2022 julkaistun albumin ”Heroin Addiction” biiteissään analogisen soundin tunnelmaa, kuin myös nykyaikaista kevyttä trapfiilistelyä hienovaraisin scratch-elementein. Kuitenkaan albumi ei tyyliltään luo hirvittävän suurta eroa kaksi vuotta aiemmin julkaistuun ”Nehruvia: My Disregarded Thoughts” -albumiin, vaan kokonaisuuden flown takaa on löydettävissä tuttu teema ja tapa esittää laineja, kuin myös albumillinen jälleen erinomaisesti tuotettuja biittikokonaisuuksia.

Bishop Nehru tekee odotetun paluun Suomeen ja Kuudennelle linjalle vuoden 2016 jälkeen kera uuden tuotantonsa syyskuussa 2022.


Bishop Nehru Facebook
Bishop Nehru Instagram
Kuudes Linja
Fullsteam

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 18.9.2022 19:00.