EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.9.2024  /  Billnäsin Ruukki  /  Billnäs

Billnäs Rock Festival

Billnäs Rock Festival Liput

Billnäs Rock Festival - legendaariset The 69 Eyes ja Hardcore Superstar valtaavat lavan!

Billnäs Rock Festival rytinää ja rokkia uudelleen! Toista kertaa järjestettävä festivaali tuo lavalle suomalaisen rockikonin, The 69 Eyesin, sekä ruotsalaisen hard rock -sankarin, Hardcore Superstarin. Valmistaudu tähän unohtumattomaan iltaan huolella!!

Festivaali järjestetään lauantaina 21. syyskuuta 2024 Billnäsin ruukin uudistetussa Isossa Pajassa. Ovet avautuvat klo 17.00.

The 69 Eyes on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista goottirock-yhtyeistä. Heidän ainutlaatuinen tyylinsä ja energinen live-esiintymisensä ovat lumonneet faneja jo yli 30 vuoden ajan. Energisen livebändin Death of Darkness Tour vie The 69 Eyesin tänä vuonna ympäri maailmaa, mutta syyskuussa pitkän linjan goottirokkarit nähdään ja kuullaan ensimmäistä kertaa Billnäsin lavalla. The 69 Eyes on takonut vuosien varrella lukuisia hittejä, joita nyt pääset kuulemaan ja todistamaan samalla bändin raakaa alkuvoimaa ja soittajien huikeaa lavakarismaa.

Hardcore Superstar puolestaan tunnetaan raivokkaasta rock-musiikistaan. Yhtye on esiintynyt lukuisilla isoilla festivaaleilla ja tehnyt yhteistyötä rockmaailman legendojen kanssa. Göteborgista kotoisin oleva nelihenkinen bändi syntyi vuonna 1997 ja yhdisti rohkeasti kaksi aiemmin toisiaan vihaavaa tyylilajia: Thrash metalin ja Sleaze rockin. Tuloksena oli tyyliä muokkaava kova, aggressiivinen rock sekoitettuna tarttuvaan, melodiseen ja dekadenttiin.Yksitoista albumia myöhemmin ja ympäri maailmaa kiertänyt Hardcore Superstar kuuluu eliittiin ja jatkaa eteenpäin hiljentämättä tahtiaan pätkääkään.

Billnäs Rock Festival on enemmän kuin pelkkä musiikkifestivaali. Se on ainutlaatuinen kokemus, joka yhdistää historiaa, musiikkia ja tunnelmaa. Billnäsin ruukin kaunis miljöö luo täydellisen taustan unohtumattomalle rock-illalle.

Muut esiintyjät ja lopullinen aikataulu julkaistaan myöhemmin. Erikoishintaiset liput ovat myynnissä toukokuun loppuun. Ruokailut ja majoitukset varataan suoraan Billnäsin sivuilta www.billnas.fi

Bussikuljetukset Helsingistä ja Turusta aikatauluineen tulevat myyntiin pian.

Billnäs Rock Festival – rock like Hell.

www.billnas.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

VIP-lippu sisältää oman anniskelualueen lavan vieressä sekä VIP-ruokailun.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 21.9.2024 17:00.
Billnäsin Ruukki
Ruukintie 8, 10330, Billnäs